Már hat ponttal vezetünk az élen: FCB - Augsburg 3:0


Góllövők: Vidal, Lewa (2)

Röviden:

A Bayern kissé ötlettelenül kezdte a meccset, bár a jól védekező és harcosan játszó Augsburg védelmét nem is volt könnyű feltörni. Aztán beindult a gépezet és jöttek a gólok is. Egészen háromig jutott a csapat, majd visszavett a tempóból. Itt már az Augsburg sem hitt a csodában és a meccs további részében kisebb helyzetekkel veszélyeztetett már csak a Bayern. Összességében egy sima győzelem, ahol a müncheni oldal akarata érvényesült! 
A Lipcse a Leverkusen ellen emberelőnyben sem tudott nyerni, így a Bayern előnye 6 pontra nőtt a Bundesligaban.

___
JEGYZŐKÖNYV

▪ Az első igazán komolyabb ziccerig 13 percet kellett várni, mikor Bernat beadását Lewa egy laza bokamozdulattal a kapura küldte, de a kapus szögletre tudta tolni a lövést.
▪Hummels és Süle fejese jelentett még veszélyt az Augsburg kapujára, de mindegyik fejes elkerülte a kaput.
▪Fél órát kellett várnunk, míg a masszívan védekező Augsburg védelmét fel tudta a Bayern törni. James szabadrúgását követően a nagy kavarodásban Vidal lőtt gólt. 1:0
▪A 34. percben aztán Ulreichnak is akadt dolga, mikor Philipp Max lőtte távolról kapura a labdát szabadrúgásból.
▪ A 38. percben Vidal tette oda a labdát Lewa elé a kapu előterében, ő pedig megőrizte hidegvérét és a bal alsó sarokba lőtt. Tovább növelte a csapat előnyét 2:0.
▪ Két gólos, megnyugtató vezetéssel vonultak a játékosok az öltözőbe. Az első félidő első fél órája nem volt a legizgalmasabb, de aztán megérkeztek a várva várt gólok is.
▪A 49. percben sikerült tovább növelni az előnyt Kimmich beadását a mélységből érkező Lewa lőtte belsővel az ellenfél kapujába. 3:0
▪52 perc elteltével Vidal került helyzetbe, jól érkezett a beadásra, ötösről leadott fejese nem volt eléggé pontos és a labda kipattant a keresztlécről.
▪ Ezután a Bayern visszavett a tempóból, az Augsburg pedig talán feladta. Néhány helyzet még volt a meccsen, de jelentősebb esemény már nem történt. A mérkőzés második felében csak csordogált a mérkőzés.
___
Felállás: Ulreich, Kimmich, Süle, Hummels, Rafinha, Vidal (Rudy 80’), Martínez, Robben (Tolisso 77’), James, Bernat (Alaba 74’), Lewa
AKTUÁLIS MECCS: Na a 93 perces kontra azért össze jött úgy hogy...
Atesz12 Aug 23 - 20:22

Átigazolási hírek: Én anno nagyon bíztam Sanchesben és díjaztam az elhozatalát, viszont...
Thommeyy Aug 23 - 16:21

Adok-veszek: Elado Bayernes ora, es salak.
Bayern90 Aug 22 - 10:47

Free Joomla! template by Age Themes