20 pont előnnyel az élen! | Freiburg 0-4 FCB

A múltheti, Hertha elleni döntetlent követően a Freiburg ellen újra győzelemnek örülhettek a bajorok. A mérkőzés előtt Coman sérülése és Ribéry kidőlése miatt kérdéses volt, hogy ki játszik vasárnap este a bal szélső posztján, végül Bernatnak szavazott bizalmat a mester, emellett Lewandowski pihenőt kapott és Wagner kezdett a helyén, így a rotálás most sem maradt el. A mérkőzés kicsit döcögősen indult, sőt Ulreich hatalmas bravúrja kellett ahhoz, hogy ne kerüljön a Bayern hátrányba. A 25. percben megtört a jég, Müller szerrencsés góljával (amit végül a Freiburg kapus öngóljának ítéltek) meglett a vezetés, Tolisso pedig nagyon hamar, 3 percen belül növelte is azt, egy bombagóllal. A második félidőben sem állt le a bajor alakulat, mindössze 8 perc elteltével Wagner növelte 3-ra az előnyt. Innentől könnyed örömjáték folyt, Müller újabb góljával 4:0-ra alakult az állás, amely végül a végeredmény is lett.

Felállás: Ulreich-Kimmich, Boateng, Hummels, Alaba-Vidal (Süle 82’), Tolisso-Müller (Rafinha 80’), Thiago (Rudy 74’), Bernat -Wagner

Végül Bernat kezdett balszélen, érdekes módon Lewa kimaradt a kezdőből. Javi helyén Tolissokezdett, Robben pedig ezúttal is kimaradt a 11-ből.


JEGYZŐKÖNYV:

● A párharc álmoskásan indult, a Bayern beadásokból próbált veszélyeztetni, a Freiburg pedig beállt védekezni.
● Aztán folyamatosan kezdtek kibontakozni a csapatok, az első komoly lehetőség azonban mégisa hazaiak előtt adódott, méghozzá a 12. percben: Höler próbálta átverni Svent 1 vs 1-ben, de a Fal ismét megmutatta erejét, lábbal védett hatalmasat.
● Szemmel látszott, hogy kissé belealudtunk a meccsbe, nem jött semmiféle áttörés, amellyel akár nagyobb helyzetig juthattunk volna.
● Az első valamire való bajor helyzet Thiago-tól érkezett, egy középre gurított labdát rúgott laposan kapura a spanyol, de Scholow könyeddén hárított.
● A másodikból azonban már jött a vezető találat is: a 25. minutumban Mats ívelt előre, Müller jól érkezett és be akarta adni a lasztit. Az viszont visszapattant hozzá a védő sarkáról, ő pedig nullszögből bekotorta, igaz ez inkább a hazai kapus pótyagólja volt.0-1
● 3 percre rá már meg is dupláztuk az előnyt, Tolisso vágott bomba gólt 30-ról vinklibe, ez már meg is nyugtatta a játék képét. 0-2
● A félidő hátralévő részében a Bayern tartotta a labdát, esélyt nem adva a szenvedő hazaiaknak, így magabiztos előnnnyel vonultunk szünetre.
__
● A második 45 is remekül nyitott: az addig szinte észrevétlen Wagner is villant és Bernat beadása és Müller passza után szerzett gólt közelről. A találatot csak nagy nehezen adták meg, mivel Sandro épp, hogy a leshatáron tartózkodott a gólvonal előtt. 0-3
● A Freiburg kezdett szétesni a harmadik gól után: először Bernat került helyzetbe közelről, majd szintén a kis spanyol fejelt mellé Thomas remek beadásából.
● Müller CSK-ként vezette előre a bajor sereget, 20 perccel a vége előtt sikerült dupláznia Kimmich begurított szöglete után.0-4
● A müncheniek a kezdeti döcögés után már nem engedtek ki, így lett hengerelés belőle.
● Jupp a meccs végére tartogatta cseréit: Thiagot Rudy váltotta a középpályán, Müller meccs embereként jött le, helyére Rafinha érkezett. A végére még Süle is kapott pár percet Vidal lecserélése után.
● Ezután már csak védekeztünk, hogy ne kapjunk gólt, így lett tükörsima 0-4 a vége.
● Ezzel a győzelemmel 20 pontra növeltük előnyünket a Schalke-val szemben, méghozzá 9 fordulóval a vége előtt
Átigazolási hírek: Úgy hírlik, hogy meg akarjuk szerezni Sven Mislinant. Ő volt...
mpali Jan 15 - 20:46

Leon Goretzka: "Kovac tempós futballja" Isten ments. Nem szeretnék kötekedni, de Te...
Boscolahm Jan 11 - 16:06

KÉRDÉS / HELP!: Sziasztok! Holnap München fele lesz dolgom, és szeretném meglátogatni az...
szokedawg Dec 30 - 12:44

Free Joomla! template by Age Themes