BAJNOKOK VAGYUNK!!! Sorozatban hatodjára!


Matematikailag is eldőlt végre: a 2017/18-as szezon bajnokja ismét a Bayern München - sorozatban hatodjára, összességében huszonnyolcadjára.

A mindent eldöntő augsburgi meccs ettől függetlenül nem úgy indult, ahogy vártuk. Jupp erősen tartalékos csapata beragadt a rajtnál és egy komikus öngól után hátrányba is került. A felbosszantott müncheniek azonban összekapták magukat és egyenlítés után a vezetést is hamar megszerezték - még az első félidőben. A második játékrészben folytatódott a müncheni fölény ami Robben kapásgóljában és Wagner fejesében csúcsosodott ki, a hazaiak ekkor már csak asszisztálni tudtak a vendégek győzelmi menetéhez. Augsburg-Bayern 1:4

Ezzel a győzelemmel 72 pontot szerzetta Bayern a 29. forduló végére, így bármit is játszik a Schalke szombat este, már biztos, hogy hat meccs alatt nem tudják behozni a Rekordbajnok 20 pontos előnyét - feltéve ha a matematika szabályai nem változnak :)

29b

#KEZDŐ11: Ulreich - Kimmich, Süle, Boa, Rafinha - Tolisso, Rudy, James (Martínez) - Robben (Müller), Bernat - Wagner

#GÓLOK: Süle (18' - ög.) vs Tolisso (32'), James (38'), Wagner (87')


#JEGYZŐKÖNYV:
Első félidő:
  • Igaz, hogy gyengébb kezdőt küldött Heynckes a pályára, de nem vártuk olyan nehéz startot, mint amit a München bemutatott.
  • Miközben az Augsburg egyértelműen jobban játszott, Wagnerék nem igazán jutottak el a hazaiak kapujáig.
  • A rossz játéknak hamar meg is lett a böjtje: Boateng óriási hibája után Cordoba lőtt kapura, Ulreich parádésan hárított labdája azonban a visszafutó Süle arcáról a kapunkba pattogott. (1:0 oda)
  • Innentől kicsit összekapt magát a Bayern, és hamar jött is a fordulat.
  • A 32. percben a borzalmas hazai védekezés mellett Tolisso fejelte meg az egyenlítést. (1:1)
  • 6 perccel később pedig már James lőtte meg a vezető gólt egy remek akció (Kimmich kötény, Bernat sarokpassz) után. (1:2)

Második félidő:

  • 51. perc: Az Augsburg nem adta fel. Cordova tört kapura, de Sülén nem jutott túl, szögletet végezhetnek el a hazaiak.
  • 62. perc: GÓL! Alaposan körbejárattuk a labdát, végül James húzta vissza az alapvonaltól, a labdára Arjen érkezett és vágta ba kapásból ballal a labdát! 1:3
  • 74. perc: Robben ellen követtek el szabálytalanságot, a szabadrúgást maga a sértett végezhette el. A kapus bravúrral szedte ki az alsó sorokból a labdát.
  • 87. perc: GÓL! Szögletből méghozzá. Rudy beadta, Wagner pedig felteszi az i-reca pontot, védhetetlenül fejel a kapu jobb alsó sarkába! 1:4


AKTUÁLIS MECCS: Szerintem x lesz idegenben...sebzet vadak vagyunk, ismerem a Bayernt...óriasi bizonyitási...
csuri004 Feb 18 - 10:50

Átigazolási hírek: Tényleg nagyon imponáló Jovic statisztikája, de ha levesszük a Düsseldorfnak...
Racilaci Feb 15 - 13:32

Leon Goretzka: A letámadós játék tempóját az adja,hogy hol tud labdát szerezni...
sandorbayern Feb 12 - 11:29

Free Joomla! template by Age Themes