James vezetésével bevettük Gelsenkirchent | Schalke 0-2 FCB

Talán még az előzetes várakozásoktól is könnyebben lett meg a három pont Gelsenkirchenben. Ehhez persze nagyban hozzájárult a korai Bayern-gól, aminek a szerzője, James ma kiemelkedően jól és hasznosan játszott.  A Schalke küzdött, csípett és harapott, de többre nem futotta, teljesítményük kiábrándító volt - ma is. Lewandowski ma is gólt szerzett, Goretzka pedig jó teljesítménnyel és győzelemmel tért vissza volt otthonába.

GÓL: 0:1 James (8') | 0:2 Lewandowski (büntető - 64')


Kezdő11: Kovac továbbra is hű rotációs elvéhez, és ahol lehet cserél. Ezúttal Ribéry, Müller, Hummels és az ex-schalkes Goretzka térhetett vissza a kezdőbe.

Neuer - Kimmich, Süle, Hummels, Alaba - Thiago - Müller, James, Goretzka, Ribéry - Lewa

Első félidő: a Sport2-nek hála a meccs közvetítése az 5 perctől kezdődött, de szerencsére így sem maradtunk le a James korai góljáról. A kolumbiai "égi meszelő" ezúttal is fejjel volt eredményes Dr. Gólpassz (Kimmich) szögletéből. A korai vezetés extra magabiztosságot adott a Bayernnek, a járékosok ügyes és szép megoldásokkal uralták a meccset. Mindeközben a gelsekircheniek is próbálkoztak, leginkább csak izomból és szenvedélyből, kevesebb fineszességgel. Necces szituációkat rendre a védőink nyerték, így nem meglepő módon a Schalke játékosai egyre türelmenetlenebbé váltak, sokszor próbáltak nyomást helyezni a bíróra, sikertelenül. Ugyan további nagy helyzeteket már nem nagyon dolgozott ki a Bayern, Alaba távoli lövése és kapufán csattanó szabadrúgása még növelhette volna a különbséget.

A második félidő ott folytatódott, ahol az első abbamaradt. Sőt majdnem sikerült kopizni az első félidőt, csak ezúttal James kihagyta a ziccert, így továbbra is szoros maradt a meccs. De nem sokáig. A remek formát mutató Jameset egy kiváló betörés után buktatták, így a jogosan megítélt büntetőt a rezidens lengyel gólzsákunk, Lewandowski vágta a kapuba. Nem sokkal ezután Kovac le is cserélte, hogy lehetőséget adjon Wagnernek. A horvát csatár később Gnabryt (Ribéry) és Renato Sanchest (James) is becserélte később. Az eredmény azonban már nem változott, a meccs csendesen lecsordogált az utolsó negyed órában.
Átigazolási hírek: Az a baj, hogy szerintem ez a Bild cikk csak...
speziale Jul 18 - 11:07

Game (PC, Konzol): Huh, a Championship Manager 01-02-ben mennyit játszottam a Bayernnel :D...
kovacsszandra345 Jul 5 - 15:37

Arjen Robben: 99 óta vagyok Bayern szurkoló, sosem szurkoltam más csapatnak. Volt...
szabi90 Jul 4 - 18:53

Free Joomla! template by Age Themes