Csúnya és ostoba botlás | Nürnberg-Bayern 1:1


Hiába kínált hatalmas lehetőséget a Dortmund szombati veresége, nem tudtunk vele élni Nürnbergben, sőt majdnem vereséget is szenvedtünk.

Kovac csapata érthetetlenül motiválatlanul és formán kívül kezdtea meccset, az első félidőben sétálós tempója aztán a második félidőben keményen visszaütött, ugyanis a hazaik váratlanul előnyt szereztek, és erre alig tudtunk regálni. Gnabry ugyan nagy nehezen kiegyenkített, azonban utána sem igazán kapta el a fonalat a csapat. Sőt, Davies amatőr hibája majdnem vereséget okozott a vége előtt: csak a szerencsének köszönhetjük, hogy a Nürnbergiek kapufát rúgtak a büntetőből. De ekkor még nem volt vége a fájdalmas meccsnek: Coman az utolsó percekben  ajtó-ablak ziccerben, a kapus kezébe lőtte a labdát.

Elképesztően rossz meccset játszottunk a bajnokság véghajrájában, ami még nagyon sokba kerülhet, úgyis hogy 1 ponttal növelve, immáron 2 ponttal vezetünk. A jelenlegi állás szerint max egy döntetlen férne bele Lipcsében - ha mi és a BVB is minden mást hozunk.


Felállás: Ulreich - Kimmich, Süle, Hummels, Alaba - Martínez(James/davies), Thiago - Müller(Gnabry), Goretzka, Coman - Lewa
Átigazolási hírek: Az elszabadult árak mellett is nekem erős a meggyőződésem, hogy...
pizarro May 20 - 19:33

Edzőkérdés: a passzív jelző valóban nem a legpontosabb, de siettem így...
Basti May 20 - 18:00

AKTUÁLIS MECCS: Megérdemelték a legendák a gólokat :D...
Kozi31 May 19 - 0:05

Free Joomla! template by Age Themes