Csúnya és ostoba botlás | Nürnberg-Bayern 1:1


Hiába kínált hatalmas lehetőséget a Dortmund szombati veresége, nem tudtunk vele élni Nürnbergben, sőt majdnem vereséget is szenvedtünk.

Kovac csapata érthetetlenül motiválatlanul és formán kívül kezdtea meccset, az első félidőben sétálós tempója aztán a második félidőben keményen visszaütött, ugyanis a hazaik váratlanul előnyt szereztek, és erre alig tudtunk regálni. Gnabry ugyan nagy nehezen kiegyenkített, azonban utána sem igazán kapta el a fonalat a csapat. Sőt, Davies amatőr hibája majdnem vereséget okozott a vége előtt: csak a szerencsének köszönhetjük, hogy a Nürnbergiek kapufát rúgtak a büntetőből. De ekkor még nem volt vége a fájdalmas meccsnek: Coman az utolsó percekben  ajtó-ablak ziccerben, a kapus kezébe lőtte a labdát.

Elképesztően rossz meccset játszottunk a bajnokság véghajrájában, ami még nagyon sokba kerülhet, úgyis hogy 1 ponttal növelve, immáron 2 ponttal vezetünk. A jelenlegi állás szerint max egy döntetlen férne bele Lipcsében - ha mi és a BVB is minden mást hozunk.


Felállás: Ulreich - Kimmich, Süle, Hummels, Alaba - Martínez(James/davies), Thiago - Müller(Gnabry), Goretzka, Coman - Lewa
Átigazolási hírek: Az a baj, hogy szerintem ez a Bild cikk csak...
speziale Jul 18 - 11:07

Game (PC, Konzol): Huh, a Championship Manager 01-02-ben mennyit játszottam a Bayernnel :D...
kovacsszandra345 Jul 5 - 15:37

Arjen Robben: 99 óta vagyok Bayern szurkoló, sosem szurkoltam más csapatnak. Volt...
szabi90 Jul 4 - 18:53

Free Joomla! template by Age Themes