Löw: Sikeres zárása egy szenzációs évnek

Szandi Írta:  Szandi

Győzelem a rangadón. Győzelem az Európa-bajnok és a világbajnok csatájában. Győzelem egy kiemelkedő év méltó zárásaként. Joachim Löw adott interjút a DFB holnapjának.

dfb.de: Hogyan értékelné az év utolsó mérkőzését?

Joachim Löw: Úgy gondolom, ennél szebb zárást nem is kívánhattunk volna ebben az évben. Az utóbbi időben nem teljesítettünk annyira meggyőzően, és az Európa bajnoki selejtezőkön is botladoztunk. Ettől függetlenül a spanyolok elleni győzelem mindenképp szép zárása lesz ennek a szenzációs évnek. A körülmények elég nehezek voltak, az időjárási viszonyok sem voltak valami jók. Ettől függetlenül sikeres estét tudhatunk magunk mögött.

dfb.de: Egy jól megerősített védelemmel küldte fel csapatát a pályára. Mennyire volt elégedett velük?

Joachim Löw: A védekezéssel nagyon meg voltam elégedve. Mindhárom védőnk nagyon jól tette a dolgát és a szélsők is sokat besegítettek a beadásoknál. Tudtuk, hogy a spanyolok a beíveléseknél keményen fognak küzdeni így nekünk a tizenhatoson belül is határozottnak kell maradnunk. Ez sikerült is.

 dfb.de: A Gibraltár elleni mérkőzésen is ilyen szervezettnek látta a támadások építését?

Joachim Löw: Gibraltár ellen egyáltalán nem így játszottunk ezért nagyon elégedetlen voltam. A spanyolok ellen főleg a második félidőben nagyon jó támadásokat vezettünk. Tovább kell fejlődnünk és néhány dologban javulnunk. A mai meccs ehhez egy jó kezdet volt. Így elégedett is vagyok.

Átigazolási hírek: Sziasztok! Olvastatok a Cuti interjut... hosszu, mint az orszagut... Anno...
Boscolahm Sep 20 - 14:11

AKTUÁLIS MECCS: Első meccs a BL-ben, kötelező győzelem volt az elvárás. Hoztuk!...
procee Sep 19 - 9:29

Bajnokok Ligája: Nekem az elég új, hogy ne lett volna jó pl....
Racilaci Sep 18 - 18:20

Free Joomla! template by Age Themes