Nationalelf: 2:2 Ausztrália ellen

Mayer László Írta: 

Németország még Marco Reus 17. percben szerzett góljával előnyt szerzett, Ausztrália azonban egyenlíteni tudott (40. perc), majd a vezetést is megszerezte (50. perc).

Joachim Löw 3-5-2-es rendszerben lépett pályára, amelyben a nagy visszatérő Holger Badstuber mellett még egy Bayern játékos, név szerint Mario Götze kapott lehetőséget.

A mérkőzést a Világbajnok kezdte jobban, Badstuber révén már az 5. percben veszélyeztetett. Aztán feltámadt Ausztrália és Lecike illetve Burns révén közel jártak a gólszerzéshez. Ezt követően mégis a Német válogatott szerzett vezetést, de még a félidő előtt egyelníteni tudott Ausztrália. 

A második félidőben a könnyebb sérülést szenvedett Badstuber nélkül lépett pályára a Nationalelf. Röviddel a fordulás után sikerült is az ausztráloknak megszerezniük a vezetést.  

A Német válogatottnak volt pár lehetősége az egyelnítésre, ez azonban végül csak a 81. percben sikerült Podolski révén.

A mérkőzés legfontosabb momentuma Badstuber visszatérése volt, aki 2 és fél éves kihagyás után húzhatta magára újra a nemzeti válogatott mezét.

A következő mérkőzésre vasárnap kerül sor, akkor már élesben, Grúzia elleni EB-selejtező következik. Ahogyan a mai mérkőzést, a vasárnapit is élőben közvetíti a Sport1, 17:45-től.
AKTUÁLIS MECCS: Ezt nem fogja birni eronlettel a Vezda... Megszorjuk oket a...
Boscolahm Sep 18 - 19:48

Bajnokok Ligája: Nekem az elég új, hogy ne lett volna jó pl....
Racilaci Sep 18 - 18:20

NationalElf: Ide kell egy megfelelő hadrend és ahhoz igazítani a különböző...
FERWIN Sep 12 - 13:27

Free Joomla! template by Age Themes