Nationalelf: 2:2 Ausztrália ellen

Mayer László Írta: 

Németország még Marco Reus 17. percben szerzett góljával előnyt szerzett, Ausztrália azonban egyenlíteni tudott (40. perc), majd a vezetést is megszerezte (50. perc).

Joachim Löw 3-5-2-es rendszerben lépett pályára, amelyben a nagy visszatérő Holger Badstuber mellett még egy Bayern játékos, név szerint Mario Götze kapott lehetőséget.

A mérkőzést a Világbajnok kezdte jobban, Badstuber révén már az 5. percben veszélyeztetett. Aztán feltámadt Ausztrália és Lecike illetve Burns révén közel jártak a gólszerzéshez. Ezt követően mégis a Német válogatott szerzett vezetést, de még a félidő előtt egyelníteni tudott Ausztrália. 

A második félidőben a könnyebb sérülést szenvedett Badstuber nélkül lépett pályára a Nationalelf. Röviddel a fordulás után sikerült is az ausztráloknak megszerezniük a vezetést.  

A Német válogatottnak volt pár lehetősége az egyelnítésre, ez azonban végül csak a 81. percben sikerült Podolski révén.

A mérkőzés legfontosabb momentuma Badstuber visszatérése volt, aki 2 és fél éves kihagyás után húzhatta magára újra a nemzeti válogatott mezét.

A következő mérkőzésre vasárnap kerül sor, akkor már élesben, Grúzia elleni EB-selejtező következik. Ahogyan a mai mérkőzést, a vasárnapit is élőben közvetíti a Sport1, 17:45-től.
Átigazolási hírek: Szerintem jelenleg senki nem számol komolyan azzal, hogy nem lesz...
Racilaci Jun 25 - 12:17

Нашел русскую инфу: Привет всем! Нашел познавательную тему на этом сайте: :...
KevinEtend Jun 24 - 15:21

NationalElf: Azért az elég szégyen, hogy nincs játékosunk az u21-es válogatottban,...
dani15 Jun 23 - 20:46

Free Joomla! template by Age Themes