A válogatott bízik Neuerben

Írta: 

Mint ismert, Manuel Neuernek meglehetősen rosszul sikerült a Mönchengladbach elleni bajnoki mérkőzés legutóbb, minimum egy, de többek szerint mindkét gólban benne volt. Ennek ellenére azonban nem kérdés, hogy ő marad a német válogatott elsőszámú kapusa.

"Csak a Gladbach ellen hibázott, ez ismert. De ennél fogva abból indulunk ki, hogy vasárnap egy nagyon-nagyon jó meccset fog játszani" - mondta Thomas Schneider, Jogi Löw segítője.

Szerdán, az ausztrálok ellen játszott barátságos mérkőzésen (2:2) a hannoveri Ron-Robert Zieler állt a kapuban, ez azonban nem a bizalom elveszítését jelezte, csupán Neuernek volt egy gyulladása a térdében - ezt azonban mostanra siekrült kikúrálni.

Nemcsak ő, hanem Bastian Schweinsteiger is kezdőként lép majd pályára vasárnap este Grúzia ellen, ugyanakkor Badstuber már nincsen a kerettel kisebb izomsérülése miatt.

A találkozót a Sport1 17:45-től élőben közvetíti. A Nationalelf jelenleg az Eb-selejtező D-csoportjában a harmadik helyen áll, három pontra a listavezető Lengyelország mögött.


AKTUÁLIS MECCS: Erre mondom, hogy ez nem adaptív taktika, hanem séma, sablon....
Racilaci Feb 21 - 11:18

Átigazolási hírek: Tényleg nagyon imponáló Jovic statisztikája, de ha levesszük a Düsseldorfnak...
Racilaci Feb 15 - 13:32

Leon Goretzka: A letámadós játék tempóját az adja,hogy hol tud labdát szerezni...
sandorbayern Feb 12 - 11:29

Free Joomla! template by Age Themes