Bundesliga: megrendezik a hétvégi fordulót

Írta: 

Habár terrortámadás gyanúja miatt nem került megrendezésre kedd este Hannoverben a Németország-Hollandia válogatott mérkőzés, a hétvégi bajnoki fordulót nem napolják el Németországban. A Bundesliga és a Bundesliga 2 játéknapjai is meg lesznek tartva.

A párizsi borzalmak és a kedd esti hannoveri pánik ellenére a tervezett módon megtartják a hétvégi fordulót a Bundesligában. Erről a DFB elnöke, Reinhard Rauball tájékoztatott mindenkit. "A hétvégi Bundesliga-mérkőzések a tervek szerint megrendezésre kerülnek".

A szövetség tájékoztatása szerint a mérkőzések helyszínén fokozott biztonsági intézkedések lesznek. Az összecsapás azonban csak is kizárólag akkor kerülhet megrendezésre, ha a szövetségi és állami rendfenntartók megadják rá az engedélyt. "Tudom, mennyire nehéz meghozni egy ilyen döntést. Nagyon bízunk, a szövetségi és állami hatóságokban. Egyrészt, nem akarunk meghajolni a terror előtt. Mindazonáltal az emberek biztonsága az első számú prioritás", tette hozzá a DFB elnöke. 

A sajtótájékoztatóban egyébként arra is megkérik a stadionokba kilátogató szurkolókat, hogy ezúttal mindenki hagyjon otthon mindenféle pirotechnikai eszközt, ezzel is segítve a rendőrség munkáját ebben a rendkívüli helyzetben. 

Megrendezésre kerülő mérkőzések, fokozott hatósági ellenőrzések... Kérdés, hogy vajon hány szurkoló fog majd kilátogatni egy-egy mérkőzésre...


Átigazolási hírek: Thorgan Hazard-ot én is bedodtam már kb. 2 évvel ezelőtt....
speziale Dec 14 - 9:18

AKTUÁLIS MECCS: Jöhet a pool, csak, hogy ne álmodozzunk sokáig! Vicc, hogy...
Kozi31 Dec 13 - 7:21

Franck Ribery: Ribery kétség kívül egy legenda! Azonban eljött valóban a búcsú...
Kontár Béla Dec 13 - 3:23

Free Joomla! template by Age Themes