Bundesliga: megrendezik a hétvégi fordulót

Írta: 

Habár terrortámadás gyanúja miatt nem került megrendezésre kedd este Hannoverben a Németország-Hollandia válogatott mérkőzés, a hétvégi bajnoki fordulót nem napolják el Németországban. A Bundesliga és a Bundesliga 2 játéknapjai is meg lesznek tartva.

A párizsi borzalmak és a kedd esti hannoveri pánik ellenére a tervezett módon megtartják a hétvégi fordulót a Bundesligában. Erről a DFB elnöke, Reinhard Rauball tájékoztatott mindenkit. "A hétvégi Bundesliga-mérkőzések a tervek szerint megrendezésre kerülnek".

A szövetség tájékoztatása szerint a mérkőzések helyszínén fokozott biztonsági intézkedések lesznek. Az összecsapás azonban csak is kizárólag akkor kerülhet megrendezésre, ha a szövetségi és állami rendfenntartók megadják rá az engedélyt. "Tudom, mennyire nehéz meghozni egy ilyen döntést. Nagyon bízunk, a szövetségi és állami hatóságokban. Egyrészt, nem akarunk meghajolni a terror előtt. Mindazonáltal az emberek biztonsága az első számú prioritás", tette hozzá a DFB elnöke. 

A sajtótájékoztatóban egyébként arra is megkérik a stadionokba kilátogató szurkolókat, hogy ezúttal mindenki hagyjon otthon mindenféle pirotechnikai eszközt, ezzel is segítve a rendőrség munkáját ebben a rendkívüli helyzetben. 

Megrendezésre kerülő mérkőzések, fokozott hatósági ellenőrzések... Kérdés, hogy vajon hány szurkoló fog majd kilátogatni egy-egy mérkőzésre...


Átigazolási hírek: Nem tudom, de tényleg próbáljuk már meg kicsit objektívebben nézni...
speziale Aug 20 - 20:20

AKTUÁLIS MECCS: Aki szerint Robbennek van még bármi keresnivalója a csapatban, az...
procee Aug 18 - 15:35

Bundesliga: Meyernek a teljesítményével volt a legkisebb gond.Tedesco pozíciót váltott vele(hatos...
sandorbayern Aug 4 - 7:12

Free Joomla! template by Age Themes