Bundesliga: megrendezik a hétvégi fordulót

Írta: 

Habár terrortámadás gyanúja miatt nem került megrendezésre kedd este Hannoverben a Németország-Hollandia válogatott mérkőzés, a hétvégi bajnoki fordulót nem napolják el Németországban. A Bundesliga és a Bundesliga 2 játéknapjai is meg lesznek tartva.

A párizsi borzalmak és a kedd esti hannoveri pánik ellenére a tervezett módon megtartják a hétvégi fordulót a Bundesligában. Erről a DFB elnöke, Reinhard Rauball tájékoztatott mindenkit. "A hétvégi Bundesliga-mérkőzések a tervek szerint megrendezésre kerülnek".

A szövetség tájékoztatása szerint a mérkőzések helyszínén fokozott biztonsági intézkedések lesznek. Az összecsapás azonban csak is kizárólag akkor kerülhet megrendezésre, ha a szövetségi és állami rendfenntartók megadják rá az engedélyt. "Tudom, mennyire nehéz meghozni egy ilyen döntést. Nagyon bízunk, a szövetségi és állami hatóságokban. Egyrészt, nem akarunk meghajolni a terror előtt. Mindazonáltal az emberek biztonsága az első számú prioritás", tette hozzá a DFB elnöke. 

A sajtótájékoztatóban egyébként arra is megkérik a stadionokba kilátogató szurkolókat, hogy ezúttal mindenki hagyjon otthon mindenféle pirotechnikai eszközt, ezzel is segítve a rendőrség munkáját ebben a rendkívüli helyzetben. 

Megrendezésre kerülő mérkőzések, fokozott hatósági ellenőrzések... Kérdés, hogy vajon hány szurkoló fog majd kilátogatni egy-egy mérkőzésre...


NationalElf: Javítom magamat, helyesen inkább így: "össze-vissza szaladgált".
Anvil Oct 14 - 11:28

AKTUÁLIS MECCS: A Bayern problémái mutatkoznak az Elfben is. Azt sem értem,...
procee Oct 14 - 10:40

Edzőkérdés: Tökéletes egyet értek! A 13-as BL győzelem után a világ...
speziale Oct 14 - 9:57

Free Joomla! template by Age Themes