Bundesliga: megrendezik a hétvégi fordulót

Fehér Gábor Írta: 

Habár terrortámadás gyanúja miatt nem került megrendezésre kedd este Hannoverben a Németország-Hollandia válogatott mérkőzés, a hétvégi bajnoki fordulót nem napolják el Németországban. A Bundesliga és a Bundesliga 2 játéknapjai is meg lesznek tartva.

A párizsi borzalmak és a kedd esti hannoveri pánik ellenére a tervezett módon megtartják a hétvégi fordulót a Bundesligában. Erről a DFB elnöke, Reinhard Rauball tájékoztatott mindenkit. "A hétvégi Bundesliga-mérkőzések a tervek szerint megrendezésre kerülnek".

A szövetség tájékoztatása szerint a mérkőzések helyszínén fokozott biztonsági intézkedések lesznek. Az összecsapás azonban csak is kizárólag akkor kerülhet megrendezésre, ha a szövetségi és állami rendfenntartók megadják rá az engedélyt. "Tudom, mennyire nehéz meghozni egy ilyen döntést. Nagyon bízunk, a szövetségi és állami hatóságokban. Egyrészt, nem akarunk meghajolni a terror előtt. Mindazonáltal az emberek biztonsága az első számú prioritás", tette hozzá a DFB elnöke. 

A sajtótájékoztatóban egyébként arra is megkérik a stadionokba kilátogató szurkolókat, hogy ezúttal mindenki hagyjon otthon mindenféle pirotechnikai eszközt, ezzel is segítve a rendőrség munkáját ebben a rendkívüli helyzetben. 

Megrendezésre kerülő mérkőzések, fokozott hatósági ellenőrzések... Kérdés, hogy vajon hány szurkoló fog majd kilátogatni egy-egy mérkőzésre...


Átigazolási hírek: 40+40 lesz az. De én örülnék neki. És akkor még...
szokedawg Mar 20 - 21:10

AKTUÁLIS MECCS: Azért én visszautalnék Pussybuvar kommentjére: nem egy b*szom-f*szom csapat ellen...
Racilaci Mar 20 - 21:02

KÉRDÉS / HELP!: Köszönöm!
Véder Nagyúr Mar 9 - 6:12

Free Joomla! template by Age Themes