Vidal szezonjának vége

Írta: 

Mint korábban beszámoltunk, a sérüléséből visszatérő Vidal újabb sérülést szenvedett egy edzésen, miután szerencsétlenül elcsúszott. Így műteni kellett.

Arturo túl van a keddi operáción, de ez az egyetlen jó hír jelenleg. A Bayern hivatalosan is bejelentette, hogy ebben a szezonban már nem fog többet pályára lépni a chilei középpályás.

Az operációs során egy levált porcdarabot távolítottak el a térdéből, de kiderült, hogy a károsodás nagyobb mint várták. A klub korábban még bizakodott, hogy csak két hét lesz, de sokkal rosszabb a helyzet.

Ami igazán érdekessé teheti a dolgot, hogy ha Vidal aszezon végén valóban elhagyja a Bayernt - ami kapcsán igen erősek a pletykák - akkor többet már lehet nem látjuk őt bayernes mezben. 

A sérüléshullám újabb áldozata
Vidal esetle lesz az idei szezon 3 komoly sérülése. Mint közismet, Neuer már nagyon régóta nem léphet pályára, őt a szezon végére várják vissza. Comant szintén csak az utolsó hetekben láthatjuk - feltéve ha minden jól alakul. A franciát a bokája tette harcképtelenné a tavasz jelentős részére.
AKTUÁLIS MECCS: Hummels nem játszik a Herta ellen, beteg. Goretzka is kérdéses,...
Racilaci Feb 22 - 11:59

Átigazolási hírek: Tényleg nagyon imponáló Jovic statisztikája, de ha levesszük a Düsseldorfnak...
Racilaci Feb 15 - 13:32

Leon Goretzka: A letámadós játék tempóját az adja,hogy hol tud labdát szerezni...
sandorbayern Feb 12 - 11:29

Free Joomla! template by Age Themes