Jelentés a sérültekről | Több a rossz hír

Írta: 

A Real Madrid elleni BL elődöntő alkalmával Jerome Boatenget és Arjen Robbent is korán le kellett cserélni, később Javit is. Hétfő délutánra megérkezett a klub részéről a hivatalos diagnózis a sérültekkel kapcsolatban.

Boateng szezonjának vége, akár a VB is veszélyben?

A hátvéd sérülése a legsúlyosabb, erre Heynckes már a mérkőzés után is számított, elmondta, hogy Boateng egy szúrást érzett a combjában és várhatóan hosszú időre ki fog dőlni, a BILD később már arról írt, hogy valószínűleg számára be is fejeződött a szezon. A hivatalos közlemény ezt alátámasztotta, a combközelítő izma sérült. Ez várhatóan 4-6 hetes kihagyást jelent. A VB felkészülés május 23.-án kezdődik, Löw május 15.-én nevezi meg a VB-re utazó keretet, amelyet június 4.-én véglegesítenie kell. Legrosszabb esetben a június 17.-én esedékes Mexikó elleni nyitómérkőzés hetében épül fel Jerome.

Robben kérdéses
Arjen Robben már 5 perc után kiesett, egy rossz mozdulat miatt bekövetkezett combizomprobléma miatt. Robben a mérkőzés után még azt mondta ki kell várni, hogy mennyit kell kihagynia, ma a vizsgálat után nem akart nyilatkozni. A hétvégi mérkőzésen biztosan nem játszhat, a visszavágón kérdéses a szereplése, vele kapcsolatban egyelőre ennyit lehet tudni.

Martínez könnyebben sérült
Javi Martínez esetében szerencsére nem történt komolyabb baj. Cristiano Ronaldoval való összecsapás során sérült meg, szédülésre panaszkodott. Koponyazúzódás miatt két napig nem edzhet, így nagy valószínűséggel hétvégén ő sem lesz bevethető, a visszavágón való szereplése azonban nincs veszélyben.

Alaba újra edzésben
A rossz hírek után végre jutott egy jó is a mai napra! David Alaba combizomproblémák miatt a szerda esti odavágón még nem volt a keretben, szerdán azonban már teljes értékű edzésmunkát végzett, így hamarosan számíthatunk a visszatérésére, a visszavágón szinte biztosan bevethető lesz.

Carvjal szintén combsérülést szenvedett
A Real Madrid játékosát is combsérülés sújtja. Dani Carvajal a mérkőzés 60. percében sérül meg, rövid ápolást követően megpróbálta folytatni a játékot, pár perccel később azonban le kellett cserélni. A Marca szerint 2-3 hetes kihagyás vár rá, így a visszavágón biztosan nem lép pályára.
Jérôme Boateng: Ha menni akar, menjen. Tehetséges belső védőkből most vannak elérhetők...
Thommeyy May 20 - 17:48

AKTUÁLIS MECCS: Nem tudom meddig halogatják még az igazi generációváltást, de a...
Thommeyy May 20 - 17:45

Átigazolási hírek: Olvastam Rodrigo (Valencia) féle pletykákat is, hát a statok alapján...
Bayern90 May 19 - 15:08

Free Joomla! template by Age Themes