"Visszatért a jókedv" | "Boa VB-je nincs veszélyben" | SAJTÓTÁJ

Írta: 
A BL után ismét egy kis Bundesliga. A Frankfurt elleni mérkőzést megelőző sajtótájékoztató fontosabb kijelentései:

Heynckes a meccsről: A Frankfurt jó szezont fut, hetedikek és harcban vannak az Európa Ligába jutásért. Jó felfogásuk van, taktikailag és rendben vannak, és jól küzdenek. Erős munkamorállal rendelkeznek, lelkesen fognak játszani. A mi ambíciónk továbbra is a győzni akarás, a fejekben azonban biztosan ott lesz a keddi, Real elleni visszavágó.

A terhelésről és a ritmusról: Visszatért a jókedv, a sebek begyógyultak. Tegnap elmondtam a srácoknak, hogy a sportolóknak tudniuk kell bánniuk a győzelmekkel és a vereségekkel egyaránt. A légkör újra pozitív, nem látom a szerda esti mérkőzés nyomait. 3 naponta játszani továbbra is megterhelő.

A keret összeállításának nehézségéről, főként, hogy az amatőrökre is fontos mérkőzés vár: Mióta a Bayernnél vagyok folyton azt mondták, hogy mindig találok megoldást. Tehát holnap sem lesz ez másként. Természetesen nehéz szituáció, de megvan a konkrét tervem.

Az utánpótlás játékosokról: Lukas Mait, Meritan Shabanit és Niklas Dorscht magammal viszem a meccsre, többet egyelőre nem tudok. Gyakran edzettek már velünk.

A Real elleni vereség reakcióiról:
A düh sosem jó tanácsadó. A vereségekből le lehet vonni a lényeget. A következő nagy feladat kedden vár ránk. Játékosként is most is olyasvalaki vagyok, aki a vereséget tekintve csalódott, de közben azt mondja: most mutassuk meg igazán! Engem és a játékosaimat sem tör ez le.

Sérültekről: Javi enyhe koponyazúzódást szenvedett, úgy gondolom, hogy holnap már óvatosan tud edzeni és kedden játszhat. Robbennel kapcsolatban várnunk kell, viszonylag jól van. Alaba holnap még nem lesz a keretben, inkább keddre tartogatjuk, akkorra teljesen kész lesz a bevetésre. Boateng sérült, de a VB-je nincs veszélyben, ahogy én értelmeztem Müller-Wohlfahrt diagnózisát.

Niko Kovaccsal való összecsapásról: Fura, hogy a kupadöntőben is találkozni fogunk. Nem aggódom a vele való találkozással kapcsolatban. Egy fiatal edző, aki meg szeretné tenni a következő lépést, remélem jó munkát fog végezni. Ne kritizálják túl indulatosan!

Lewandowski kritizálásáról:
Nem osztom a véleményüket. Ha a 88. percben gólt szerzett volna egészen más lenne a megítélése. Nézzük csak: Ronaldo egy gólgép és hányszor is ért labdába? Hosszasan elbeszélgettem Lewandowskival és remélem kedden megadja a tökéletes választ a pályán. Ismerem az effajta kritikát, tudnia kell kezelni ezt és tényleg a pályán megadni a megfelelő választ ezekre.
AKTUÁLIS MECCS: Szerintem x lesz idegenben...sebzet vadak vagyunk, ismerem a Bayernt...óriasi bizonyitási...
csuri004 Feb 18 - 10:50

Átigazolási hírek: Tényleg nagyon imponáló Jovic statisztikája, de ha levesszük a Düsseldorfnak...
Racilaci Feb 15 - 13:32

Leon Goretzka: A letámadós játék tempóját az adja,hogy hol tud labdát szerezni...
sandorbayern Feb 12 - 11:29

Free Joomla! template by Age Themes