Érdekes bíróválasztás a madridi visszavágóra

Írta: 

Eldőlt, a török Cüneyt Cakir vezeti a keddi, Real Madrid elleni visszavágót, akiről elég rossz emlékeink is vannak.

A 2016-os, botrányos körülmények közötti elődöntős búcsúhoz (az Atletico ellen)  a török tevékenykedése is nagy mértékben hozzájárult. Karl-Heinz Rummenigge akkor éles kritikával illette a mérkőzés után a bírót: " Cakir ítéletei elég szerencsétlenek voltak"
A dolog háttere: A játékvezető a müncheni visszavágón erősen kétséges ítéletekkel súlytotta a hazaiakat. Griezmann egyenlítőgóljánál elnézte és továbbengedte a játékot, miközben a támadó lesen tartózkodott. A második rossz döntése is döntő befolyásultságú volt, amikor tizenegyest ítélt a madridi csapatnak. Javi Martínez még a 16-oson kívül szabálytalankodott Fernando Torresszel szemben, a török játékvezető azonban büntetőt ítélt. (Bár az Neuer végül védte)Statisztika
A bajorok egyébként 5 mérkőzésből 4-et megnyertek, amelyeket az említett játékvezető irányított. Egyedül az Arsenal ellen szenvedtek vereséget a 2015/6-os szezonban, a csoportkörben. Legutóbb decemberben vezetett nekik mérkőzést, akkor 3:1-re sikerült legyőzni a PSG csapatát.
A Real 9 mérkőzésből hatot nyert meg, kettőt pedig elveszített Cakir játékvezetése során. Legutóbb a Juventus elleni odavágót vezette a madridiaknak, amelyet 3:0-ra megnyertek.
AKTUÁLIS MECCS: nagyon sok területen kell még fejlődni szakmailag Sanchesnek, ez tény....
Basti Sep 20 - 7:56

Átigazolási hírek: Nézve ezt a benfica meccset azért ha 2 év múlva...
Atesz12 Sep 19 - 20:41

Bajnokok Ligája: Bármilyen is a keretünk. Azt hiszem: most végre egy 18...
Kontár Béla Sep 6 - 21:50

Free Joomla! template by Age Themes