Érdekes bíróválasztás a madridi visszavágóra

Írta: 

Eldőlt, a török Cüneyt Cakir vezeti a keddi, Real Madrid elleni visszavágót, akiről elég rossz emlékeink is vannak.

A 2016-os, botrányos körülmények közötti elődöntős búcsúhoz (az Atletico ellen)  a török tevékenykedése is nagy mértékben hozzájárult. Karl-Heinz Rummenigge akkor éles kritikával illette a mérkőzés után a bírót: " Cakir ítéletei elég szerencsétlenek voltak"
A dolog háttere: A játékvezető a müncheni visszavágón erősen kétséges ítéletekkel súlytotta a hazaiakat. Griezmann egyenlítőgóljánál elnézte és továbbengedte a játékot, miközben a támadó lesen tartózkodott. A második rossz döntése is döntő befolyásultságú volt, amikor tizenegyest ítélt a madridi csapatnak. Javi Martínez még a 16-oson kívül szabálytalankodott Fernando Torresszel szemben, a török játékvezető azonban büntetőt ítélt. (Bár az Neuer végül védte)Statisztika
A bajorok egyébként 5 mérkőzésből 4-et megnyertek, amelyeket az említett játékvezető irányított. Egyedül az Arsenal ellen szenvedtek vereséget a 2015/6-os szezonban, a csoportkörben. Legutóbb decemberben vezetett nekik mérkőzést, akkor 3:1-re sikerült legyőzni a PSG csapatát.
A Real 9 mérkőzésből hatot nyert meg, kettőt pedig elveszített Cakir játékvezetése során. Legutóbb a Juventus elleni odavágót vezette a madridiaknak, amelyet 3:0-ra megnyertek.
Jérôme Boateng: Ha menni akar, menjen. Tehetséges belső védőkből most vannak elérhetők...
Thommeyy May 20 - 17:48

AKTUÁLIS MECCS: Nem tudom meddig halogatják még az igazi generációváltást, de a...
Thommeyy May 20 - 17:45

Átigazolási hírek: Olvastam Rodrigo (Valencia) féle pletykákat is, hát a statok alapján...
Bayern90 May 19 - 15:08

Free Joomla! template by Age Themes