JUPP: Távozásom után is a csapat segítségére leszek

Írta: 
Az utolsó idegenbeli mérkőzést megelőző sajtótájékoztató fontosabb kijelentései.

  • Az ellenfélről: Gladbachiként mindig nagy derbiket vívtunk a Köln ellen, mai szemszögből viszont sajnálom, hogy egy ilyen nagy tradícióval rendelkező klub kiesik a másodosztályba. Azt kívánom nekik, hogy amilyen gyorsan csak lehet jussanak vissza. A kölni stadionban játszani mindig egy élmény.
  • A sérültekről: Olvastam a sajtóban megjelent spekulációkat, de ez így volt megbeszélve, hogy Neuer Madridba nem utazik, hanem itthon edz. Az is pontosan meg van beszélve, hogy már részben a csapattal edz, következő héten pedig újabb lépést tesz, részt vesz az edzőmeccseken aztán meglátjuk hol tart és tud-e játszani. Jelen állás szerint nagyon pozitív a helyzet, holnap viszont még szintén nem lesz a keretben. Comannal kapcsolatban meg kell várni, hogy hogy tud a csapatedzésekben részt venni. Talán sikerül neki a kupadöntőig a csapatba kerülni, nagyon jó lenne. Robben még nem tart ott, hogy visszatérjen a Köln ellen.
  • A kiesésről: 2013-ban a Bajnokok Ligája megnyerésével zártam a karrierem, és ebben a szezonban is sikerült meghozni a fordulatot, ennek ellenére csalódottak vagyunk a kiesés miatt, hiszen karnyújtásnyira volt lehetett volna a győzelem, nem kellett tartanunk egy csapattól sem. Az élet sem folyton csak napsütés, így meg kell tanulni kezelni ezeket a vereségeket és motivációt meríteni az újabb feladatokra.
  • A csapatról: Nagyszerű edzés volt a kiesés utáni, ez megmutatja a csapat karakterét, nekem pedig azt, hogy jól kezelik a helyzetet.
  • Ulreichról: Élvezi a bizalmam és bízik bennem.
  • Az egyesülettel való kapcsolatáról: A Bayern és én - ez egy sikertörténet. Megértjük egymást és tiszteljük egymást. Ha tanácsomra lesz szükség és segítségükre tudok lenni, akkor számíthatnak rám, de magamtól nem fogok beleszólni a dolgokba.
Átigazolási hírek: Thiago 70-ért szerintem simán mehet. Csomót sérült, ezen kívül hangulatember,...
pussybuvar Jul 19 - 15:38

Taktika, hadrend, felállás: Szerintem jóformán mindegy, hogy 4 vagy 3 védővel fogunk játszani,...
Thommeyy Jul 18 - 21:58

Mario Mandžukić: [quote="Véder Nagyúr">én úgy emlékszem hogy guardiolával nem jött ki, és...
Thommeyy Jul 13 - 22:16

Free Joomla! template by Age Themes