Bemutatták Leon Goretzkát!

Mayer László Írta: 
A VB-ről való korai búcsú már a múlté, Leon Goretzka számára most kezdődik a jövő, mégpedig a Bayern színeiben! A csütörtök délutáni bemutatásán Brazzoval együtt az újságírók rendelkezésére álltak.

+++Brazzo: Leon egy nagyszerű srác és természetesen nagyszerű futballista is. Dinamikus, gyors és remek technikával rendelkezik. Az edző nagyon örül neki, hogy a csapatában tudhatja.
+++Goretzka: Köztudott, hogy a legszívesebben támadó középpályásként játszom, de rugalmas vagyok. Készen állok bármelyik poszton a csapat segítségére állni!
+++Goretzka: Vagyok olyan helyzetben, hogy vezéregyéniséggé válhassak, de ehhez a pályán kell bizonyítani, addig nem érdemes beleszólni a dolgokba. Ez egy olyan dolog, amelyeken elsősorban akarok dolgozni.
+++Goretzka: Azért vagyok itt, hogy mindenkit megismerjek. A 95-ös évjárat időközben jó pár fővel képviselteti magát a csapatban, azok a srácokat évek óta ismerem, elsősorban velük társalogtam idáig.
+++Brazzo: Augusztus 31.-ig van lehetőség az igazolásokra, körülnézünk, de az, hogy mi történik ki kell várnunk. Egy jól előkészített, mint Leon esetében is a legegyszerűbb.
+++Goretzka: Aki állást akart foglalni Özil ügyében, az megtette, személy szerint én nem akarok többet beszélni a témáról.
+++Brazzo: Idén igazi edzőtábor vár ránk, együtt lesz az egész csapat, a VB-n résztvevő játékosok is. El akartunk utazni, de nem túl messze, hogy a szurkolóink közelében maradhassunk és követhessék az edzéseinket.
+++Brazzo: Nem mondok semmit azzal kapcsolatban, hogy Boatengért érkezett-e konkért ajánlat. Ezek olyan dolgok, amelyeket a klubon belül vitatunk meg.
+++Goretzka: A céloknak egyértelműeknek kell lenni. Sokat gondolkoztam a döntésemen, de azért nem erről beszéltem csak mindennap, például a szüleimmel. A követzkezményekkel akkor tudsz a legjobban együtt élni, ha a döntést előtte magad hoztad meg.
+++Goretzka: Nagyon pozitív benyomásom van Niko Kovacról, egyelőre ennyit tudok elmondani, a többi a jövő zenéje. A csapattal nagyon jól kijön.
+++Goretzka a Barcelonáról, akik szintén szerették volna megszerezni: Az összes lehetséges opicót mérlegeltem és a számomra legjobb döntést hoztam meg.
Átigazolási hírek: Hát ez egy elég igénytelen cikk sajnos. :(...
pussybuvar Sep 21 - 14:53

AKTUÁLIS MECCS: Első meccs a BL-ben, kötelező győzelem volt az elvárás. Hoztuk!...
procee Sep 19 - 9:29

Bajnokok Ligája: Nekem az elég új, hogy ne lett volna jó pl....
Racilaci Sep 18 - 18:20

Free Joomla! template by Age Themes