Több játékos is elégedetlen a helyzetével

Bodó Szabolcs Írta: 

Finoman szólva is hullámvölgyben jár a Bayern, ez pedig újdonság Niko  Kovac érkezése óta. A csapat 3 mérkőzés óta nyeretlen (2 döntetlen, 1 vereség) a versenysorozatokat tekintve. Ez azt is eredményezte, hogy több játékos is elégedetlenkedni kezdett a kapott játékpercek miatt, ebből is kiderül, hogy a horvát tréner rotációs rendszere nem működik oly hatékonyan, mint vártuk. A BILD összegyűjtötte azokat a játékosokat, akik szenvednek a játékpercekkel:

JAMES - A kolumbiai elég jó viszonyba került a szezon elején új edzőjével, azóta viszont változtak a dolgok: James nagyritkán kerül be a kezdőcsapatba, mivel Kovac inkább Müller játékát preferálja az irányító poszton. A játékos számára az a legfájóbb, hogy Müller szemmel láthatólag nincs formában. Elégedetlenségét az is fokozta, hogy a keddi BL meccs után rögtön kiviharzott a stadionból.

SÜLE - A középhátvéd helyzete hasonló Jameséhez. Niko Hummels mellett inkább Boát játszatja a fontosabb mérkőzéseken, habár Jerome teljesítménye elég pocsék néhány meccs óta (sorozatos hibák, rengeteg eladott labda, pontatlan ívelések.)

GORETZKA - Új  játékosunk tegnap este végig a padon ült, az utóbbi meccseken pedig inkább Renato Sanches játszik a posztján (tegyük hozzá: a portugál teljesen meggyőző teljesítménnyel érdemelte ki mindezt).

GNABRY - A fiatal szélső Coman kidőlése után sem lett alapember, számára érthetelen, hogy miért még mindig az idősödő Robbéry páros számít átütő erőnek, ha egyszer generációváltás vár a csapatra.

WAGNER
- Csatárposzton Wagner sem játszik annyit, mint tavaly Jupp irányítása alatt. Lewandowski sem gyártja úgy a gólokat, mint az idény kezdetén, de még így is jobb formában van, mint a rengeteg helyzetet kihagyó Sando.
NationalElf: Azért az elég szégyen, hogy nincs játékosunk az u21-es válogatottban,...
szabi90 Jun 17 - 20:23

Átigazolási hírek: Kedves Boscolahm! Tulajdonképpen pont a csapatreszek közötti távolság jelentős csökkenése...
sandorbayern Jun 17 - 17:41

Edzőkérdés: Na jó. A fikázott csere, majd 3 perccel később Goretzka...
Racilaci Jun 11 - 16:12

Free Joomla! template by Age Themes