Több játékos is elégedetlen a helyzetével

Bodó Szabolcs Írta: 

Finoman szólva is hullámvölgyben jár a Bayern, ez pedig újdonság Niko  Kovac érkezése óta. A csapat 3 mérkőzés óta nyeretlen (2 döntetlen, 1 vereség) a versenysorozatokat tekintve. Ez azt is eredményezte, hogy több játékos is elégedetlenkedni kezdett a kapott játékpercek miatt, ebből is kiderül, hogy a horvát tréner rotációs rendszere nem működik oly hatékonyan, mint vártuk. A BILD összegyűjtötte azokat a játékosokat, akik szenvednek a játékpercekkel:

JAMES - A kolumbiai elég jó viszonyba került a szezon elején új edzőjével, azóta viszont változtak a dolgok: James nagyritkán kerül be a kezdőcsapatba, mivel Kovac inkább Müller játékát preferálja az irányító poszton. A játékos számára az a legfájóbb, hogy Müller szemmel láthatólag nincs formában. Elégedetlenségét az is fokozta, hogy a keddi BL meccs után rögtön kiviharzott a stadionból.

SÜLE - A középhátvéd helyzete hasonló Jameséhez. Niko Hummels mellett inkább Boát játszatja a fontosabb mérkőzéseken, habár Jerome teljesítménye elég pocsék néhány meccs óta (sorozatos hibák, rengeteg eladott labda, pontatlan ívelések.)

GORETZKA - Új  játékosunk tegnap este végig a padon ült, az utóbbi meccseken pedig inkább Renato Sanches játszik a posztján (tegyük hozzá: a portugál teljesen meggyőző teljesítménnyel érdemelte ki mindezt).

GNABRY - A fiatal szélső Coman kidőlése után sem lett alapember, számára érthetelen, hogy miért még mindig az idősödő Robbéry páros számít átütő erőnek, ha egyszer generációváltás vár a csapatra.

WAGNER
- Csatárposzton Wagner sem játszik annyit, mint tavaly Jupp irányítása alatt. Lewandowski sem gyártja úgy a gólokat, mint az idény kezdetén, de még így is jobb formában van, mint a rengeteg helyzetet kihagyó Sando.
AKTUÁLIS MECCS: Első meccs a BL-ben, kötelező győzelem volt az elvárás. Hoztuk!...
procee Sep 19 - 9:29

Bajnokok Ligája: Nekem az elég új, hogy ne lett volna jó pl....
Racilaci Sep 18 - 18:20

NationalElf: Ide kell egy megfelelő hadrend és ahhoz igazítani a különböző...
FERWIN Sep 12 - 13:27

Free Joomla! template by Age Themes