Újabb válogatott szünet, 11 Bayern-játékossal

Írta: 

Kissé hosszabb, ezúttal egy- helyett kéthetes válogatott szünet követezik, amelyre most 11 müncheni játékos kapott meghívót. Lássuk a részleteket:

7 bajor Löw keretében

Az előző válogattot szünethez hasonlóan most is ugyanaz a 7 Bayern játékos került be a Nationalelf keretébe Manuel Neuer, Joshua Kimmich, Jeromé Boateng, Mats Hummels, Niklas Süle, Leon Goretzka és Thomas Müller személyében. A németek ismét a Nemzetek Ligájában mérkőznek meg 2 idegenbeli párharccal, előbb szombaton Hollandia ellen Amszterdamban, 3 nappal később pedig Párizsban a franciák ellen. 
Az első meccsén Löw gárdája gólnélküli döntetlent játszott a Kékek ellen az Allianz Arénában, ezért is kellenek most a pontok a másik két meccsen. Ellenkező esetben a Nationalelf kiesik az A divizióból. A válogatott kedden kezdi el a felkészülést Berlinben.


Lewa Renato ellen - James utazik 

Robert Lewandowski ezúttal is csapatkapitányként került be a 27 fős lengyel keretbe. Számukra az első ellenfél épp Renato Sanches válogatottja, Portugália lesz hazai pályán csütörtökön, majd három nappal később Olaszország ellen játszanak. A Portugálok a lengyelek mellett Skócia vendégeként is pályára lépnek vasárnap, Glasgowban.

Ezúttal James Rodriguez is meghívót kapott Kolumbiától. A müncheni játékosok közül ő kell majd a legtöbbet utazzon, hisz a dél-amerikai csapat mindkét barátságos meccsét idegenben vívja majd Észak és Közép-Amerikában. Előbb USA (csütörtök, Florida), majd öt nappal később Costa Rica lesz a kihívó fél.

Thiago Alcantara a 11. játékos, aki válogatott mezt ölthet magára kedvenceink közül. Luis Enrique 27 játékost hzvott be a spanyol keretbe. A La Roja előbb barátságos meccset játszik Wales vendégeként (csütörtök, Cardiff), majd az új versenysorozatban fogadja Angliát (október 15, hétfő) Sevilla városában.

Alaba utólag kimaradt

Eredetileg természetesen tagja volt az osztrák keretnek David Alaba, de szombat este elszenvedett sérülése miatt végül kimaradásra kényszerült. Ausztria egyébként Észak-Írország (péntek, Bécs) és Dánia (október 16, kedd) ellen játszik majd, előbbit a Nemzetek Ligájában.
NationalElf: A Bayern problémái mutatkoznak az Elfben is. Azt sem értem,...
procee Oct 15 - 19:22

AKTUÁLIS MECCS: A Bayern problémái mutatkoznak az Elfben is. Azt sem értem,...
procee Oct 14 - 10:40

Edzőkérdés: Tökéletes egyet értek! A 13-as BL győzelem után a világ...
speziale Oct 14 - 9:57

Free Joomla! template by Age Themes