Nyártól Mourinho lesz a Bayern edzője ! (Ápr.1.)

A legrosszabb rémálmunk Írta:  A legrosszabb rémálmunk


Megdöbbentő, de valóban igaznak bizonyultak a portugál pletykák Mourinho és a Bayern kapcsán. A klub hétfő reggelre rendkívüli sajtótájékoztatót jelentett be, ahol Uli és Kalle között nem más jelent meg, mint Special One, José Mourinho. Hoeneß ezután bejelentette, hogy 10 éves szerződést írtak alá a portugál szakemberrel, és augusztustól ő veszi át a csapatot.


Rummenigge: "A Liverpool elleni fiaskó után arra jutottunk, hogy alapjaiban kell megváltoztatnunk a csapat játékát. Elfogadhatatlan, hogy a Bayern nem képes hatékony támadójátékra, így úgy határoztunk, megszerezzük a világ egyik legjobb, támadó felfogású edzőjét."

Hoeneß: Fontos volt, hogy olyan edzőt találjunk, akivel könnyű együtt dolgozni, hozzám hasonlóan nem nárcisztikus személyiség és kiválóan bánik a médiával. Trapattoni kommunikációs képességére és van Gaal rugalmasságára volt szükségünk, és úgy gondojtuk, José személyében ezt mind megtaláltuk.

Mourinho: „Hatalmas megtiszteltetés számomra, hogy egy ekkora klub irányításával bíztak meg. Még abban sem vagyok biztos, hogy képes vagyok rá. Amit viszont már most megígérhetek, hogy amíg én irányítom a csapatot addig egyetlen elv fog vezérelni: Joga Bonito !"


A portugál leigazolásának pontos összegét nem hozták nyilvánosságra, de a BILD szerint egy svájci karóra került José birtokába, amit Rummenigge ajánlott fel privát gyűjteményéből...aki még ennél a pontnál sem vette észre az árpilis elsejei faktort a „hírben”, annak ezúton kívánunk madárfüttyös ’guten morgen’-t.

A többieket pedig ezúton szólítjuk közös imára, hogy a fent megkomponált fake news továbbra is csak kacsa maradjon, ugyanis az elmúlt napokban valóban jelentek meg pletykák arról, hogy a vezetőség Mourinho leigazolását fontolgatja.

AKTUÁLIS MECCS: Első meccs a BL-ben, kötelező győzelem volt az elvárás. Hoztuk!...
procee Sep 19 - 9:29

Bajnokok Ligája: Nekem az elég új, hogy ne lett volna jó pl....
Racilaci Sep 18 - 18:20

NationalElf: Ide kell egy megfelelő hadrend és ahhoz igazítani a különböző...
FERWIN Sep 12 - 13:27

Free Joomla! template by Age Themes