LEWA: A menedzsercserémnek semmi köze a Realhoz

Írta: 

 Mint köztudott, Pini Zahavi érkezésével ugye a pletykalapok biztosra vették, hogy Robert a Realhoz fog igazolni. Nos a tervbe több hiba is csúszott azóta.

Végre maga Robert Lewandowski is nyilatkozott, még a Hertha elleni mérkőzés után beszélt a Skynak. A lengyel csatár elmondta, hogy semmi köze az menedzserváltásnak egy esetleges Real Madridhoz való igazoláshoz:

“Nem, a kettőnek semmi köze egymáshoz. Igazából viccesek ezek a spekulációk, bár nem érdekelnek.”

Emellett a Bayern sportigazgatója, Salihamidzic is újfent cáfolta a pletykákat a szombati mérkőzést követően:

“Nagyon jó, nyitott kapcsolatom van Lewandowskival. Minden nap beszélek vele. A média fújta fel ezt a témát, semmi alapja ennek. Az ügynökváltás csupán Lewandowskira tartozik.” - magyarázta Brazzo.

Pénteken Jupp Heynckest is megkérdezték az ügyről, az idős mester pedig egyértelműen kifejtette véleményét: "A Bayern nem szokta eladni legjobbjait, nem sok esélyt látok Lewa eligazolására"

Tavaly pedig Kalle tett egy igen komoly állásfoglalást hasonló témában, amit valószínűleg újra meg kell ismételjen, hogy végre mindenki felfogja, mi is a Bayern.
Akkor Rummenigge úgy fogalmazott, hogy nem ajánlja egyetlen klubnak se, hogy hosszú távú szerződéssel bíró játékosukat bármelyik klub is megkörnyékezze, mivel az súlyos szankciókat jelent majd nekik.

S egy korábbi mondatát se felejtsük: "2008 óta - amikor Ribéryt környékezte meg a Madrid - mindenki tudja Európában, hogy mi nem adunk el olyan játékost, akit nem akarunk"
NationalElf: Jót tesz, majd az egy osztállyal lejjebbi állapot. Az esetleges...
Horten229 Nov 18 - 9:55

Te kit igazolnál?: Jaj, csak Wernert ne... Nem kicsit túlértékelt játékos, aki bár...
Racilaci Nov 17 - 17:29

AKTUÁLIS MECCS: Sziasztok! Nagyon tetszett Racilacitól a Kovac régi munkásságát bemutató (Frankfurti...
Boscolahm Nov 16 - 10:56

Free Joomla! template by Age Themes