HIVATALOS: Vidal Barcelonába távozik!

Írta: 

Nagy huzavona után mégis dűlőre jutott a dolog. Csak sajnos nem a mi javunkra: Arturo Vidal távozik a klubtól és a Barcelona csapatához igazol. A vezetőség késő péntek este fogadta el a katalámok ajánaltát: Vidal, aki egyébként 2015-ben érkezett a bajorokhoz Torinóból, 2019-ig kötött szerződést Münchenben.  A chilei 2021-ig ír majd alá a Spanyolországban.

"Amíg a Bayernben játszott, Arturo 3 évig teljesen a szívembe költözött. "- kommentálta az ügyet a vezérigazgató Karl-Heinz Rummenigge - "Vidal jelentős szerepet vállalt abban, hogy ez idő alatt a csapat sikereket érjen el. Mindig hajtott a mérkőzéseken, folyamatosan számíthattunk rá."

A chlei is elköszönt müncheni klubjától: "Mindent köszönök a csapatnak és a szurkolóknak is. Nagyon élveztem ezt az időszakot Münchenben. Azt is meegköszönöm a klubnak, hogy lehetőséget adtak az új kihívások kipróbálására is, jelenesetben Barcelonában."

Arturo bajor mezben 124 mérkőzésen lépett pályára, amelyen 22 gólt szerzett és 18 gólpasszt osztott ki. A bajorokkal 3 Bundesliga címet, 1 Német Kupát és 2 Német Szuperkupát nyert. Állítólag 30 millióért igazolt a katalánokhoz, írja a BILD. Valószínűleg a vezetőség a túl zsúfolt középpályássor miatt fogadta el a Barca ajánlatot, kiderül, mennyire fázunk rá erre.

MINDENT KÖSZÖNÜNK HARCOS!


Te kit igazolnál?: Jaj, csak Wernert ne... Nem kicsit túlértékelt játékos, aki bár...
Racilaci Nov 17 - 17:29

AKTUÁLIS MECCS: Sziasztok! Nagyon tetszett Racilacitól a Kovac régi munkásságát bemutató (Frankfurti...
Boscolahm Nov 16 - 10:56

Átigazolási hírek: Az utóbbi nap híreinek a margójára: Zidaneval állítólag tényleg van...
Kontár Béla Nov 16 - 8:22

Free Joomla! template by Age Themes