Sorsunk

Roy Makaay Írta: 

Eljött a Pep Guardiola fémjelezte éra mindent eldöntő pillanata: bukás vagy siker - ez a tétje a Bayern München vs. Atlético Madrid BL-visszavágónak kedd este.

Maga a katalán mester is elmondta, tisztában van azzal, hogy müncheni munkásságának fokmérője az, sikerül-e a Bajnokok Ligáját elhódítania a Bayernnel. Az előző két évben ez nem jött össze, idén pedig már tudjuk, nincs több dobása.

"Háború" - mondja Diego Simeone, a madridiak vezetőedzője úton-útfélen, de a háborús retorika bizonyos szempontból valóban megállja a helyét. Itt is csak győzni vagy veszíteni lehet, ráadásul nem is keveset: mi három évet veszíthetünk el, az Atlético pedig egy talán nagyon sokáig vissza nem térő lehetőséget. És persze a meccs vége pirruszi is lehet: egy kőkemény csata áldozatokat szedhet lapokban és sérülésekben egyaránt, márpedig a döntő még csak ezután következik majd.

Egy azonban bizonyos: ha a Bayern harcosai nem öltik fel vértjüket a kezdősípszóra, mint ahogy fegyvertelenül futottak ki a gyepre az odavágón, 45 perc előnyt adva az ellenfélnek, Simeone hadserege kíméletlen lesz, a bukás pedig garantált.

90 (vagy 120?) perc, ennyi fog dönteni Guardiola és csapatának sorsáról. Mindent bele, mutassuk meg végre!

"Minden sorsdöntő dolog a csakazértis-ből jön létre."
(Friedrich Nietzsche)
NationalElf: Azért az elég szégyen, hogy nincs játékosunk az u21-es válogatottban,...
szabi90 Jun 17 - 20:23

Átigazolási hírek: Kedves Boscolahm! Tulajdonképpen pont a csapatreszek közötti távolság jelentős csökkenése...
sandorbayern Jun 17 - 17:41

Edzőkérdés: Na jó. A fikázott csere, majd 3 perccel később Goretzka...
Racilaci Jun 11 - 16:12

Free Joomla! template by Age Themes