Sorsunk

Írta: 

Eljött a Pep Guardiola fémjelezte éra mindent eldöntő pillanata: bukás vagy siker - ez a tétje a Bayern München vs. Atlético Madrid BL-visszavágónak kedd este.

Maga a katalán mester is elmondta, tisztában van azzal, hogy müncheni munkásságának fokmérője az, sikerül-e a Bajnokok Ligáját elhódítania a Bayernnel. Az előző két évben ez nem jött össze, idén pedig már tudjuk, nincs több dobása.

"Háború" - mondja Diego Simeone, a madridiak vezetőedzője úton-útfélen, de a háborús retorika bizonyos szempontból valóban megállja a helyét. Itt is csak győzni vagy veszíteni lehet, ráadásul nem is keveset: mi három évet veszíthetünk el, az Atlético pedig egy talán nagyon sokáig vissza nem térő lehetőséget. És persze a meccs vége pirruszi is lehet: egy kőkemény csata áldozatokat szedhet lapokban és sérülésekben egyaránt, márpedig a döntő még csak ezután következik majd.

Egy azonban bizonyos: ha a Bayern harcosai nem öltik fel vértjüket a kezdősípszóra, mint ahogy fegyvertelenül futottak ki a gyepre az odavágón, 45 perc előnyt adva az ellenfélnek, Simeone hadserege kíméletlen lesz, a bukás pedig garantált.

90 (vagy 120?) perc, ennyi fog dönteni Guardiola és csapatának sorsáról. Mindent bele, mutassuk meg végre!

"Minden sorsdöntő dolog a csakazértis-ből jön létre."
(Friedrich Nietzsche)
AKTUÁLIS MECCS: Erre mondom, hogy ez nem adaptív taktika, hanem séma, sablon....
Racilaci Feb 21 - 11:18

Átigazolási hírek: Tényleg nagyon imponáló Jovic statisztikája, de ha levesszük a Düsseldorfnak...
Racilaci Feb 15 - 13:32

Leon Goretzka: A letámadós játék tempóját az adja,hogy hol tud labdát szerezni...
sandorbayern Feb 12 - 11:29

Free Joomla! template by Age Themes