ÁPRILIS.1. | LEWA: "Amíg nem igazolhatok el, nem lövök több gólt"

A képzelet Írta:  A képzelet

Pazarul sikerült a szombat este a Bayern München számára, különösen Robert Lewandowskinak, aki mesterhármast hintett volt csapatának a BVB-nak. A harmadik találat volt 103. gólja a Bayernben amivel - Müllerrel holtversenyben - a klub történelmének negyedik legeredményesebb játékosa jelenleg.

A meccs után azonban váratlan fordulatott vettek, a dolgok, amikor Lewa a Sky TV mikrofonja elé lépett. Ünneplés és jó kedve helyett váratlan bejelentést tett a lengyel:
"Ez a mesterhármas is jól mutatja, mi mindent teszek és tettem ezért a klubért. Most már ideje lenne, ha ez kölcsönössé válljon, és a Bayern engedné, hogy a Realba igazoljak. Sajnos eddig csak nemet kaptam válaszul Kallétól, így nekem is lépnem kell. Bejelentem, hogy addig amíg nem kapok engedélyt az eligazolásra, nem lövök több gólt a csapatnak... ha muszáj, éhségsztrájkba is kezdek, illetve a sampon - és hajlakkreklámfelkéréseket is visszautasítom"

Rummenigge eléggé lazán reagált a bejelentésre: "Sajnálatos, hogy idáig fajult a helyzet, nem szeretjük a zsarolást. De a csapat békéjének érdekében elgondolkodunk azon, hogy elengedjük-e a Realba. Mondjuk a Real Sociedadba."

Uli is reagált, de nem a tőle várt módon: "Érthető, ha egy játékos ennyire ambíciózus, és kik vagyunk mi, hogy Robert útjába álljunk !? A Bayern elvégre csak egy 118 éves klub, a világ egyik legjobbja, egy szimbólum, egy márka. Nem is kérdés, hogy úgy fogunk ugrálni, ahogy egy lengyel csatár fütyül. Semmiképp nem akarunk lemaradni a BVB mögött abban a tekintetben, hogy tisztelet és megbecsülés terén teljesen lenullázuk magunkat"


A KICKER a témában szakértő Pannonbajort is megkérdezte a dologról. Így reagáltak:
"Akinek nem esett le rögtön, hogy ez csak egy csúnya április elsejei vicc, az vagy túl sok pletykalapot olvas - és mindent elhisz nekik - vagy szorosabbra kell fűznie a kapcsolatát a humorral :)
Utóbbiban mi is segíthetünk. A mai napon - stílusosan április elsején - útjára indítjuk a bayernes humorral és meme-kkel tűzdelt testvéroldalunkat, a BŐRGATYÁ-t - egyelőre csak Facebookon (A név ismerős lehet, de a tartalom ezúttal merőben más lesz)"

Aki szereti az ilyen témákat, kérjük kövesse az oldalt és Boldog Április 1-jét!


Átigazolási hírek: Én Can-nak nagyon nem örülnék, ugyanúgy padozna, sem a Poolba...
szabi90 Oct 12 - 10:17

AKTUÁLIS MECCS: Teljesen abszurd ez a hozsannázós cikk, mintha nem látott volna...
Racilaci Oct 9 - 20:03

Bundesliga: Azt nem tudom, mennyire instabil a BVB. Ha a tegnapi...
Racilaci Sep 23 - 11:58

Free Joomla! template by Age Themes