×

  Figyelmeztetés

  JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 1548

  szerda, 04 május 2016 17:16

  Vélemény: Büszke vagyok!

  Written by


  1. BÜSZKE vagyok, mert végre újra azt az agresszív, bajtársias, bele nem törődő habitust láttam a pályán, amit olyannyira imádok, és ami ugyan kisebb közökkel, de végigvezeti a 2012 tavasza óta eltelt éveket, és igen, amit idén tavasszal csak elvétve láthattunk. Örülök, hogy így a szezon végén ismét kaptam egy ilyen szintű teljesítményt a csapatomtól.

  2. ÖRÜLÖK, hogy a csapatom a szó szoros értelmében futballozva akarja elérni céljait. A saját erejéből, a maga szerencséjének a kovácsaként.

  3. BÜSZKE vagyok, hogy csapatunk megmutatta, még a világ legegységesebb, legagresszívabb védelmével szemben is alkalmas arra, hogy a bajnokságban megszokott számú helyzeteket alakítson ki (mindkét meccsen). Azt sajnos tudomásul kell vennem, hogy időről-időre szembesülni fogok azzal az olyan hihetetlen helyzetkihasználási black-outtal, amivel immáron két BL-döntőt is elvesztettünk a lehető legdrámaibb módokon. Úgy látszik, ez már végigkísér majd életem végéig.

  4. A szomorúság érthető és tudom, mivel nem táplálok ellenszenvet senki iránt, ezzel továbbra is sokak ellenszenvét váltom ki, de egy ilyen teljesítmény másnapján rettentően BIZAKODÓ vagyok a jövőt illetően.

  5. Csapatunk megmutatta, hogy hosszútávra kíván letáborozni az európai szűk elitben. Arturo Vidal beépülésével olyan fazont nyert a csapat, amit a Jeremies-generáció tagjaként csak csodálni tudok. Két ifjú szélsőnk ugyan még nem ér fel a két extraklasszis teljesítményéhez, de a szezon során megmutatták mindketten, hogy lesz élet a Robbery-páros után is. De Joshua Kimmich számára is kamatozóak a szezonban szerzett tapasztalatok.

  6. BIZAKODÓ vagyok, mert a csapat gerince még évekig együtt lesz, az Alaba-Boateng-Müller féle sor most lép a legjobb futballkorba, hihetetlenül tapasztaltak lettek az évek alatt, de az idősebb játékosok is még több szezonon át segíthetik majd őket.

  7. BIZAKODÓ vagyok azt illetően, hogy a nyáron keretünk tovább fog erősödni, egyúttal új impulzusok fogják érni mind új játékosok, mind új szakemberek által.

  8. BIZAKODÓ vagyok, hogy új vezetőedzőnk két elődéhez hasonló magabiztossággal fogja majd elkapni az indát a kezdőugrásnál.

  9. És amit a leginkább KÍVÁNOK, hogy Matthias Sammer egészségben térjen vissza a csapathoz. Az ő szerepe nehezen mérhető, de érezhetően elengedhetetlen a csapat sikerességéhez.

  Csak áldani tudom a pillanatot, amikor 21 évvel ezelőtt hirtelenjében eldöntöttem, hogy 'akkor én most nekik fogok szurkolni.'


  Írta: Pethő András (pizarro)

  Hírek