Sajtóvisszhang: "A Bayern becsülettel búcsúzott"

Forditotta: 

Csapatunk drámai kiesését követően a nemzetközi sajtóban sem csak a futballé volt a főszerep.

The Telegraph: "Ronaldo mesterhármasa ellenére a bírói hibák játszották a főszerepet."

Corriere dello Sport: "Botrány a Real körül! A játékvezető kiejtette Ancelotti Bayernjét. Egy groteszk kiállítás Vidalnak, miközben Casemiro a pályán maradhatott. Ronaldo egyértelmű leshelyzetből lőtte a mindent eldöntő gólt."

Corriere della Sera: "Ancelotti csapata komoran küzdött, de a küzdésük a hibás döntések miatt megfeneklett."

Tuttosport: "A Real segítették abban, hogy kiejtse a nagyszerű Bayernt. Szabálytalan piroslap Vidalnak és két lesgól Ronaldónak."

Gazzetta dello Sport: "Ronaldo & Ajándékok. Kassai katasztrofális. A Bayern emberhátrányban megtizedelve. Cristiano: két lesgól. Kassai pusztító, a segítői még inkább."

La Repubblica: "Ronaldo nem kegyelmezett Ancelottinak és elsüllyesztette a Bayern hajóját a magyar bíró segítségével, aki erősen a spanyolok szájíze szerint befolyásolta a mérkőzést. A Bayern kiesett, de becsületettel."

Sport: "A Real botrányosan ment tovább. a bíró jogtalanul küldte le Vidalt a pályáról. Rajtaütöttek a Bayernen, történelmi rablás. A Bayern közel volt az elődöntőhöz. Münchenben senki sem fogja elfelejteni a magyar játékvezető teljesítményét."

Marca: "Arturo Vidal kései piroslapja tette lehetővé, hogy a Real levadássza a Bayernt a hosszabbításban."

AS: "Nem lehet kétséges, hogy a házigazdák Kassai Viktor néhány vitás ítéletéből profitáltak, mielőtt még kezelni tudták volna a Bayern bátor fellépését."
L'Equipe: "Ronaldo mesterhármast szerzett, miközben Kassai játékvezetése vitatott volt."

Daily Mail: "Arturo Vidal felizgatta magát a "bohóc" játékvezető miatt, aki "ellopta" tőlük az elődöntőt. Kegyetlen volt a Bayern számára, hogy Arturo Vidal kiállításán túl még azt is sérelmezhetik, hogy Ronaldo második és harmadik gólja les volt."
Átigazolási hírek: Goretzka in. Vidal out?
mia san mia Jan 19 - 13:27

Leon Goretzka: Én személy szerint, de szerintem mindenki más is - nagyon...
Gronk Jan 19 - 13:21

Josef „Jupp” Heynckes: Csak halkan mondom, egy triplazas nagyon jol jonne iden...
FERWIN Jan 15 - 14:40

Free Joomla! template by Age Themes