Bayern és Nationalelf: Nyári menetrend 2017

Forditotta: 

A kupadöntővel és az osztályozókkal zárult a német klubszezon. Két hónapot kell még várnunk az új idény nyitányáig, de addig sem unatkozunk.

Szinte minden hétre jut majd néznivaló a német futball szerelmeseinek is. Június a válogatott fociról fog szólni. A Nationalelf a jövő sztárjaira építve vág neki a nyárnak. Június 6-án 20.45-től Dánia ellen barátságos majd június 10-én 20.45-től San Marino ellen VB-selejtezőn lépnek pályára. Aztán a hónap második felében kezdetét veszi a Konföderációs Kupa. A német keretben elsősorban a Kimmich-Süle-Rudy hármasért izgulhatunk, de Arturo Vidal is ott lesz a tornán Chile képviseletében.

A csoportprogram magyar idő szerint:
Június 19 20.00 Németország – Ausztrália
Június 22. 20.00 Németország – Chile
Június 25. 17.00 Németország – Kamerun
Az elődöntőket június 28-án és 29-én, a bronzmérkőzést és a döntőt július 2-án rendezik.


De érdemes odafigyelni az utánpótlásra is. Jelenleg is zajlik az U20-as VB Dél-Koreában. Az eddig bukdácsoló német válogatott a cikk megjelenésének óráiban Zambiával játszik nyolcaddöntőt. Július 2. és 17 között Grúziában U19-es EB-t rendeznek, előtte június 16. és 30. között Lengyelországban U21-es EB is lesz. Mindkettő német részvétellel.

Július 16. és augusztus 6. között az olimpiai bajnok női válogatott a hollandiai Európa-bajnokságon szerepel. A németek nyolcszoros EB-győztesek, zsinórban behúzták az előző négyet.

Július 1-jén indítunk

Ezzel párhuzamosan pedig a klubszezon is kezdődik. Ahogyan az aratógépek beindulnak, úgy kezd felélénkülni az élet a Bayern körül is. Persze júniusban még az átigazolási hírekkel is elszöszmötölünk, sokak kívánságát teljesíteni is fogják a vezetők, mások csalódottak lesznek.

Július 1-jén veszik fel a munkát a Bayern profijai, így Carlo Ancelotti idén nyáron is bőven hagy időt a regenerálódásra, egyedül a Konföderációs Kupán szereplő játékosok csatlakoznak majd később. A felkészülés elején július 6-án és 9-én helyi klubokkal játszunk majd.

Hogy aztán július 16. és 28. között Kelet-Ázsiában tegyünk körutat. Edzés, edzőmeccsek, marketing. Július 19-én az Arsenal, július 22-én a Milan ellen Kínában, majd július 25-én a Chelsea, július 27-én pedig az Inter ellen Szingapúrban lépünk pályára. A visszatérést követően ismét AUDI-kupa (Atletico, Liverpool, Milan), melyre az FCBM Hungary Fanklub is nagy kontingenssel utazik.


És már itt is az új szezon. Augusztus 5-én Dortmundban Szuperkupa, egy hétre rá a Német-kupa első köre, majd augusztus 18-án indul a Bundesliga. Vele párhuzamosan már a Freiburgért és a Hoffenheimért szurkolhatunk a nemzetközi kupákban.

A 3. Liga egyébként már július 21-én megkezdődik, ha esetleg egy másik müncheni klub mérkőzéseire is kíváncsiak lennétek. :)
Leon Goretzka: Nyártól újabb német válogatott futballista a keretben. 2022-ig szóló a...
Kozi31 Jan 19 - 11:12

Josef „Jupp” Heynckes: Csak halkan mondom, egy triplazas nagyon jol jonne iden...
FERWIN Jan 15 - 14:40

AKTUÁLIS MECCS: Lehet betett neki amúgy Rafi ollozó kasza mozdulata.... Percekig sántított...
Atesz12 Jan 13 - 13:38

Free Joomla! template by Age Themes