KICKER: Plusz egy évet kérünk Heynckestől, átmeneti megoldásnak

Forditotta: 

Az edző-saga folytatódik, a legújabb fejezet természetesen ismét ellent minden eddigi spekulációnak.

A Kicker csütörtöki száma szerint továbbra is Juppot győzködjük, hogy maradjon még egy plusz évre, ennek pedig az lenne a célja, hogy 2019-ben - kivásárlási záradékok és lejáró szerződések segítségével - el tudjuk hozni a Nagelsmann-Kovac-Hasenhüttl trió egyikét.
Mint közismert, Heynckes többször is kategorikusan kizárta a maradását a Bayernnél, amire a Kicker úgy reagál, hogy a családja valószínűleg mégis támogatná az öreget a maradásban, így már csak tényleg Juppon múlhat a dolog. Hansúlyozzuk, hogy állítólag.

A további jelöltek kapcsán a lap megemlíti, hogy Klopp ügynöke nemrégiben tagadta, hogy bármilyen dolog is lenne Jürgen és a Bayern között, így ő sanszosan kiesik.

Löw kapcsán peidg azt írják, hogy mivel 2020-ig szerződése van a szövetséggel így a Bayernhez való távozása nem valószínű - legalábbis nem illik be a Kicker által használ logikába.

Tuchel jelenleg is elérhető lenne, mivel jelenleg nem dolgozik, de a Kicker szerint a vezetőség továbbra is kétségekkel teli, és ezért inkább a fent említett trió felé hajlanak.
Átigazolási hírek: Lewa testbeszéde érdekes volt tegnap. Kissé morcos lehetett, rugdosott, dekoncentralt...
Atesz12 Mar 19 - 14:41

Bastian Schweinsteiger: Megszületett Ana Ivanovics és Bastian Schweinsteiger kisfia. Jó egészséget a...
mpali Mar 19 - 13:03

AKTUÁLIS MECCS: Még a Hamburg ellen, igen. Talán a válogatott szünet után...
mia san mia Mar 19 - 12:43

Free Joomla! template by Age Themes