KICKER: Plusz egy évet kérünk Heynckestől, átmeneti megoldásnak

Forditotta: 

Az edző-saga folytatódik, a legújabb fejezet természetesen ismét ellent minden eddigi spekulációnak.

A Kicker csütörtöki száma szerint továbbra is Juppot győzködjük, hogy maradjon még egy plusz évre, ennek pedig az lenne a célja, hogy 2019-ben - kivásárlási záradékok és lejáró szerződések segítségével - el tudjuk hozni a Nagelsmann-Kovac-Hasenhüttl trió egyikét.
Mint közismert, Heynckes többször is kategorikusan kizárta a maradását a Bayernnél, amire a Kicker úgy reagál, hogy a családja valószínűleg mégis támogatná az öreget a maradásban, így már csak tényleg Juppon múlhat a dolog. Hansúlyozzuk, hogy állítólag.

A további jelöltek kapcsán a lap megemlíti, hogy Klopp ügynöke nemrégiben tagadta, hogy bármilyen dolog is lenne Jürgen és a Bayern között, így ő sanszosan kiesik.

Löw kapcsán peidg azt írják, hogy mivel 2020-ig szerződése van a szövetséggel így a Bayernhez való távozása nem valószínű - legalábbis nem illik be a Kicker által használ logikába.

Tuchel jelenleg is elérhető lenne, mivel jelenleg nem dolgozik, de a Kicker szerint a vezetőség továbbra is kétségekkel teli, és ezért inkább a fent említett trió felé hajlanak.
Átigazolási hírek: Akkor most már tényleg csak arra kell koncentrálni nyáron, hogy...
szabi90 Jan 20 - 14:50

Leon Goretzka: Én már alapból örülök ennek a transzfernek. Ha télen jön,...
argo001 Jan 20 - 12:20

Josef „Jupp” Heynckes: Csak halkan mondom, egy triplazas nagyon jol jonne iden...
FERWIN Jan 15 - 14:40

Free Joomla! template by Age Themes