Rudy: Inkább középpályás vagyok

Forditotta: 

Nem is kérdés, Julian Nagelsmann a következő szezonban is szívesen látta volna csapatában Sebastian Rudy-t, de ő Niklas Sülével együtt a Bajorokhoz igazol nyáron. A leendő müncheni játékos bundesliga.de-nek vallott arról, hogy hogyan vált a Hoffenheim vezéregyéniségévé és, hogy miért nem tart a Bayernnél uralkodó konkurenciaharctól.

A fejlődésével kapcsolatban: Az, hogy nem neveztek a EB keretbe egy olyan "mikor ha nem most" hozzáállásra ösztönzött. Fordulópont volt, azt mondtam magamnak: újra a válogatotthoz akarok tartozni. Az EB első két hetében szomorú voltam, aztán elutaztam nyaralni és aztán motiváltan tértem vissza az új szezonra.

Vezetői képességeiről: Nem olyasvalaki vagyok, aki össze-vissza üvölzötik a pályán, inkább olyasvalaki, akiben bízni lehet, aki megpróbál mindig megjátszható lenni. Próbálom irányítani a játékostársaim, még ha nem is mindig mindenkihez jut el, hogy mi is lenne a legjobb a csapat szempontjából.

A párharcokhoz való hozzáállásáról: Mindig, minden területen próbálok javulni, akár a pályán, akár az edzőteremben. A párharcokat illetően sikerült javulnom. Nem masszívabb akarok lenni, hanem megpróbálok inkább minél stabilabb lenni, hogy ügyesebben mehessek bele a párharcokba és azokat akár testi kontakt nélkül is megnyerjem.

Kedvenc posztjáról: Úgy gondolom, hogy a leghasznosabb védkező középpályásként vagyok. Ha jobbszélső védőként vet be az edző, akkor is megteszek minden tőlem telhetőt, de a kedvenc posztom a védekező középpályás.

Példaképei: Korábban Bernd Schneider volt a példaképem, a játékstílusa, a technikája tetszett nekem, egyszerűen öröm volt nézni.

Ügynöke lecseréléséről (Karl-Heinz-Förster helyett Christian Nerlinger): Nyolc remek közös évünk volt, de ideje volt valamin változtatni. Édesapám is mindig jelen van, jól működik a dolog.

Az Bayernhez való átigazolásról: Jó, hogy ilyen korán napvilágot látott az átigazolás ténye, mert így nem beszélnek róla olyan sokat és a lényegi dolgokra tudok koncentrálni. Egy ilyen átigazolás nem egyik napról a másikra történik. Most teljes mértékben a Hoffeinheimmel hátralévő mérkőzésekre koncentrálok, amelyek remélem minél jobban sikerülnek majd. Azt, hogy Niklas is Münchenbe igazol csak kicsivel azelőtt tudtam meg, hogy aláírtam a szerződésem.

A Bayernnél uralkodó konkurenciaharcról: Nem tettem volna meg ezt a lépést, ha nem lennék arról meggyőződve, hogy képes vagyok érvényesülni. Úgy gondolom, hogy még sokkal több rejlik bennem és át akarom lépni a határaimat.
Leon Goretzka: Én személy szerint, de szerintem mindenki más is - nagyon...
Gronk Jan 19 - 13:21

Josef „Jupp” Heynckes: Csak halkan mondom, egy triplazas nagyon jol jonne iden...
FERWIN Jan 15 - 14:40

AKTUÁLIS MECCS: Lehet betett neki amúgy Rafi ollozó kasza mozdulata.... Percekig sántított...
Atesz12 Jan 13 - 13:38

Free Joomla! template by Age Themes