REAKCIÓK: "Ez a klub egy igazi család"

Forditotta: 

KALLE: Én tíz évig játszottam a klubnál és kétszer voltam bajnok. Most pedig sorozatban ötödjér csinálják meg ezt a srácok. Elképesztő! A bajnoki cím a legőszintébb trófea.
Emlékeztetnék mindenkit, hogy 117 éves történelme során a klub csak egyszer triplázott. Ne legyünk arrogánsak, hogy ez a folyamatos elvárás magunk felé.

ANCELOTTI: Fantasztikus tapasztalat volt számomra ez a szezon, a csapat remek munkát végzett. Szeretném megköszönni ennek a fantasztikus klubnak klubnak, hogy itt lehetek, ezekkel a nagyszerű játékosokkal és szurkolókkal, akik végig támogattak minket. Megérdemeltük a címet, szép futballt játszottunk. Most az ünneplés ideje van, ezt követően pedig a lehető legjobban fogunk felkészülni az új szezonra.

Nem tudom, hogy ez most elégtétel-e a kupakiesések után. Biztos, hogy lehettünk volna jobbak is. Néha a szerencse hiányzott, néha nem voltunk elég jók.

A klub a nemcsak a boldog pillanatokban támogatott engem, hanem a kevésbé jókban is. Egy edző számára ez a környezet tökéletes. Köszönöm Kallénak és Ulinak, nagyszerű párost alkotnak ebben a klubban. Boldog vagyok, hogy itt lehetek, mintha otthon lennék. Mert ez a klub egy család.

LAHM: Az utolsó heteket egyszerűen csak élvezni akarom. A bajnoki cím megvan, az utolsó fordulókban ott lesz egy csomó ember, akik az évek során támogattak, család, barátok.

Volt pár hetünk most, amelyikben nem volt mit ünnepelnünk. De ha van alkalom az ünneplésre, akkor kell. Német bajnoknak lenni egyáltalán nem magától értetődő

Sok játékostársam jött oda hozzám és gratulált a karrieremhez. Érzelmes pillanatok voltak ezek számomra.

Lothar Matthäus (a Sky szakértője): „A csapat és az edző együtt, ez a legfontosabb az elmúlt 10 napból. Erre van szüksége ennek a klubnak. Gratulálok nekik! Remélem a következő hetekben kiereszthetik a gőzt.“

LÖW: Gratulálok a Bayernnek, megérdemelték. Különösen Ancelotti és a játékosai. Idén is korábban nyertek, simán. Ez kimagasló kvalitásokat jelent.

BIERHOFF: A Bayern mindig komoly célokat tűz ki mind nemzeti mind nemzetközi szinten. A Bundesligában idén is ők diktáltak, meghatároták a bajnokságot. Erről csak a legnagyobb elismeréssel lehet szólni, gratulálok Uli Hoeneßnek és Karl-Heinz Rummeniggenek, s az egész klubnak.

GOMEZ: A végén úgy éreztem, mintha férfiak játszanának kisfiúk ellen.
AKTUÁLIS MECCS: Egyébként tolisso-ról van valami hír, hogy még keretben sem volt?...
rogozsin Mar 19 - 6:28

Átigazolási hírek: DeBruyne-ről és Sanéról már lemaradtunk sajna, coman meg tolisso helyett...
rogozsin Mar 18 - 22:50

Bajnokok Ligája: Végre van esély, hogy a spanyol átkot megtörjük. Már a...
Bayern90 Mar 16 - 20:12

Free Joomla! template by Age Themes