Hoeneß: Hat héten belül megnevezzük a sportigazgatót

Forditotta: 

Egy nappal a singapuri érkezést követően a Bayern elnöke beszélt az ázsiai utazás első benyomásairól, a felkészülésről, az eddigi igazolásokról és a sportigazgatói szék betöltéséről. A legfontosabb mondatait olvashatjátok.


Az eddigi lenyűgöző élményekről az Audi Summer Tour keretein belül…
Hihetetlen volt a shenzheni iskola megnyitója. Pompás volt a fogadtatás a polgármester és a kormány részéről. A Bayern futballiskola egy hatalmas előrelépés. Ezért fontosak nagyon ezek az utazások. Az emberek itt komolyan veszik az együttműködést és a barátságot, és ez néha fontosabb is, mint a pénz.

Magáról az útról…

Ez az út, mint mindig, nagyon jól meg van szervezve és folytatni is fogjuk ezeket a túrákat. De hogy 12 nap alatt 4 meccset is játszani sok utazással, más országokba. Ezt még át kell majd beszélnünk.

A Milan elleni vereségről…
Nem voltam ideges a meccs után. A felkészülési időszakban ez néha előfordul, hogy az ellenfél megtalálja a másik csapat gyengepontját, akik ráadásul nagyon motiváltak, mivel jövő hét csütörtökön már Európa Liga selejtezőt játszanak. Pénteken hazaérkezünk és még onnantól van három hetünk a felkészülésből. Tehát nem idegeskedek…

A közelgő Chelsea elleni mérkőzésről…
Egy 4:0-ás vereség után az emberben van egy kis drukk, hogy holnap jó játékot mutasson. A Chelsea elleni mérkőzésig játékosainknak most több pihenés jutott, mivel nem lesz itt annyi marketingtevékenység. Remélem holnap jobban fogunk játszani, mint a Milan ellen. De mindegy mi lesz, nem ebből fogunk következtetéseket levonni a következő szezonra.

A megüresedett sportigazgatói pozícióról…
Az elkövetkezendő hat hétben fogjuk bemutatni a sportigazgatót. Mint már mondtam: Karl-Heinz Rummenigge és én sokat autózunk itt órákon át. Van időnk ezekről a dolgokról beszélgetni.

A különleges népszerűségről, amit Müller élvez itt Ázsiában…
Nem meglepő, hogy ilyen népszerű itt. Hatalmas egyéniség, és viszonylag fiatalon hatalmas sportsikereket ért már el, mint Bayern mint válogatott játékosként. Csodásan képviseli a Bayern Münchent.

Tolissoról…
Az első benyomásaim jók. Csapatjátékos, és egy remek karakter, aki alig várja, hogy játszhasson. Az ilyen játékosok azok, akikre lehet építeni. Természetesen még korai bármit mondani, de ezek az első benyomásaim.

Jamesről
Egy visszahúzódó, szimpatikus fiatalember, aki remekül tud lőni. Ez az oka, hogy most itt van a Bayernben. Minden mást meglátunk még…

Renato Sanches sorsáról...
Ha a játékos úgy gondolja, hogy jobb lenne neki kölcsönbe menni, vagy akár végleg távozna, akkor nem állunk az útjába

A legnagyobb vetélytársról az új szezonban…

A Lipcse újra egy jó szezont fog produkálni, de a legnagyobb biztos a Dortmund lesz.

A szezon céljairól…
Bajnoknak lenni. A többivel kapcsolatban még várnék. A legboldogabb természetesen akkor lennék, ha Bundesliga és kupagyőztesek lennénk és a Bajnokok Ligájában pedig jól játszanánk. És az, hogy az évek során egy jó csapatot kovácsoljunk. Ez a művészet: címeket nyerni és ezzel egy időben levezényelni egy változást.

Philipp Lahmról, az év futballistájáról…
Meg vagyok lepve, hogy még csak most nyerte el. Philipp már korábban is megérdemelte volna.

A 2012-es BL döntő utáni fejlődésről…
A Bayern egy makkegészséges csapat. A csapat hihetetlenül jól áll és az imázsa is jó. Jól felkészültek vagyunk és gazdaságilag is odatesszük magunkat, ha ez szükséges.

Az utánpótlásról…
Az új utánpótlásközponttal egy olyan lehetőség van a kezünkben, amivel az utánpótlásban biztos javulunk. Ebben évekig gyengék voltunk. Az U17-es csapat megnyerte a bajnokságot, az U19-esek döntőt játszottak, amit tizenegyesekkel veszítettek el. Az U9-től az U15-ig egy nagyon jó úton haladunk. A személyi és infrastrukturális feltételeket megteremtettük, így a Bayern egy szép jövő előtt áll. Elégedett vagyok.

Error: No articles to display

AKTUÁLIS MECCS: Rafi hova csúszott???? Boa szegény nagyon lassú ezt egy erősebb...
Atesz12 Dec 13 - 20:37

Átigazolási hírek: Gnabry Suttgart ellen ismét jól mozgott... Első és második félidőben...
Atesz12 Dec 13 - 20:29

Nemzetközi focihírek: Na nebasz már, hogy a Ligue 1ben nem a...
Kozi31 Dec 13 - 16:58

Free Joomla! template by Age Themes