Effenberg: "Táguló szakadék a Bayern és a topklubok közt"

Forditotta: 

Stefan Effenberg szerint az új szezonban egy mérföldkőhöz fog érkezni a csapat. 

Effenberg: „A felkészülés és az eredmények rosszak voltak. Ez a rész bizony szembetűnően sikerült. A vészharangokat halkan meg kellene kongatni, nehogy a szezonrajt rovására menjen (...) Néhány játékos még a Konföderációs Kupán volt, ehhez pedig jöttek a kisebb, nagyobb sérülések. Ezeket azért ne felejtsük el. Az igazi problémák csak a negyedik, ötödik fordulóban derülhetnek ki.

Effenberg egyértelmű nyomást lát Ancelottin:
 
„0:4 és 0:3 … Ilyenre nem is emlékszem korábban, hogy ekkora különbséggel kapjon ki a Bayern. Sok kérdőjel van az emberben ezek után, ami a Bayernnél még sosem fordult elő.

Lehetséges - ha a mostani szezon úgy sikerül, mint az előző, vagy még rosszabbul - , hogy ez lesz az olasz utolsó éve a Bayernben.

Nem kívánom neki és nem is szeretném, hogy megtudja, de a következő hetekben találni kell egy olyan kezdőt, akik jól teljesítenek most. Fontos, hogy az embernek az legyen az érzése, hogy igen, ez egy igazi csapat. A felkészülésekkor nekem ez hiányzott a Bayernből.„

A korábbi Bayern kapitány egy táguló szakadékot is felfedezett a Bayern és az európai topklubok közt.

„A PSG most a legnagyobb favorit a BL győzelemre. Az átigazolások alapvetően nagyon megugrottak. Ott a PSG, a Barca, a Real és az angol klubok, akik ezeket ki tudják fizetni és elő is húzzák ezeket a kártyákat. Ha a Bayern ezeket nem lépi meg, akkor le fog szakadni, ami már most is látszik.

Az biztos, hogy nem lesz könnyű dolga a Bayernnek Európában, nézzük csak a Neymar féle 222 milliós befektetést. Egyáltalán nem lennék meglepve ha a Bayern a következő 10 éevben nem nyerni BL-t.

Hoeneß mondhatja azt, hogy nem, nem fizetünk ilyen összegeket, de akkor mint mondtam, nőni fog a távolság az eltiklubokhoz képest."


AKTUÁLIS MECCS: Egyébként tolisso-ról van valami hír, hogy még keretben sem volt?...
rogozsin Mar 19 - 6:28

Átigazolási hírek: DeBruyne-ről és Sanéról már lemaradtunk sajna, coman meg tolisso helyett...
rogozsin Mar 18 - 22:50

Bajnokok Ligája: Végre van esély, hogy a spanyol átkot megtörjük. Már a...
Bayern90 Mar 16 - 20:12

Free Joomla! template by Age Themes