"A csoportelsőség elérhetetlen. Ez a revansról szól!"

Forditotta: 

A keddi Bayern-PSG közeledtével a fogadkozások száma is növekszik, játékosaink azonban racionálisak maradtak. A revansan túlmenőleg a Bajorok nem igen számolnak azzal, hogy megszerezhető a csoportelsőség. Vajon csak altatunk?

BOATENG: "Nem a csoportelsőségről fog szólni a dolog, ahhoz nagyon sok dolognak kellene klappolnia - a célunk az, hogy nyerjünk és nem az, hogy kezdő sípszó után rögtön a négy gólra hajtsunk"

ULREICH: „Ha mindenki fitt, akkor jelentős potenciál van a csapatban. Optimista vagyok. Szuper a légkör a csapaton belül, keményen edzünk, nem szabad minket alábecsülni. Revansot akarunk venni. A csoportgyőzelem nagyon nehéz lesz, de ez inkább a presztízsről szól. Meg akarjuk mutatni, hogy az első meccs, csak botlás volt. Az az este nagyon lehangoló volt. Nem játszottunk jól és hátul sem voltunk rendezettek. Megmutatjuk kik vagyunk!"

HUMMELS: "Legyünk realisták. Annyira jó a Párizs, hogy csak egy elképesztően jó teljesítménnyel és egy nagyon rossz napot kifogó PSG-val lenne esélye a csoportelsőségnek. Nyerni akarunk, egyértelmű, de az első hely egy valószínűtlen álom"

KIMMICH: "Arról fog szólni, hogy jóvá tegyük az odavágón elszenvedett vereséget, és megmutassuk, hogy mi a Bayern vagyunk. Ez lesz a revans"

VIDAL:„A 0:3 nagyon fájdalmas volt, ilyen nagy arányban még nem veszítettünk mostanában. Ezért is akarunk revanst venni, a csoportelsőség viszont komplikált dolog.“

Error: No articles to display

Bajnokok Ligája: Ez nem lesz 10-2, mint az Arsenal ellen, de egy...
argo001 Dec 11 - 18:59

Európa-Liga: A LEGJOBB 16 KÖZÉ JUTÁSÉRT Borussia Dortmund (német)–Atalanta (olasz) Nice...
Kozi31 Dec 11 - 14:15

AKTUÁLIS MECCS: Egy "aktuális" meccs:
mpali Dec 11 - 9:27

Free Joomla! template by Age Themes