"A csoportelsőség elérhetetlen. Ez a revansról szól!"

Forditotta: 

A keddi Bayern-PSG közeledtével a fogadkozások száma is növekszik, játékosaink azonban racionálisak maradtak. A revansan túlmenőleg a Bajorok nem igen számolnak azzal, hogy megszerezhető a csoportelsőség. Vajon csak altatunk?

BOATENG: "Nem a csoportelsőségről fog szólni a dolog, ahhoz nagyon sok dolognak kellene klappolnia - a célunk az, hogy nyerjünk és nem az, hogy kezdő sípszó után rögtön a négy gólra hajtsunk"

ULREICH: „Ha mindenki fitt, akkor jelentős potenciál van a csapatban. Optimista vagyok. Szuper a légkör a csapaton belül, keményen edzünk, nem szabad minket alábecsülni. Revansot akarunk venni. A csoportgyőzelem nagyon nehéz lesz, de ez inkább a presztízsről szól. Meg akarjuk mutatni, hogy az első meccs, csak botlás volt. Az az este nagyon lehangoló volt. Nem játszottunk jól és hátul sem voltunk rendezettek. Megmutatjuk kik vagyunk!"

HUMMELS: "Legyünk realisták. Annyira jó a Párizs, hogy csak egy elképesztően jó teljesítménnyel és egy nagyon rossz napot kifogó PSG-val lenne esélye a csoportelsőségnek. Nyerni akarunk, egyértelmű, de az első hely egy valószínűtlen álom"

KIMMICH: "Arról fog szólni, hogy jóvá tegyük az odavágón elszenvedett vereséget, és megmutassuk, hogy mi a Bayern vagyunk. Ez lesz a revans"

VIDAL:„A 0:3 nagyon fájdalmas volt, ilyen nagy arányban még nem veszítettünk mostanában. Ezért is akarunk revanst venni, a csoportelsőség viszont komplikált dolog.“
AKTUÁLIS MECCS: Sima meccs, csak így tovább! Kimmichnek be kellet volna sárgulni...
Kozi31 Feb 20 - 21:42

Bajnokok Ligája: A Spurs jobb csapat jelenleg mint a Juve. Aki Torinóban...
Kozi31 Feb 15 - 7:49

Átigazolási hírek: Vidalt szerintem nem is feltétlenül kell eladni, az utóbbi pár...
szabi90 Feb 13 - 16:22

Free Joomla! template by Age Themes