"Számomra nem volt meglepő a kezdő, a srácok bizonyították"

Forditotta: 

A Baynern-PSG utáni nyilatkozatok:

JUPP:
A csapat hozzáállása volt a kulcs a sikerhez. Taktikailag okosan játszottunk, megvalósítottuk, amit elterveztünk és szinte nem hagytunk lehetőséget a PSG-nek a kontrákra. Az edző dolgozik nap, mint nap a csapattal, így az ő rálátása a legjobb, hogy miként kell dönteni. Szinte csak válogatott játékosaink vannak, mindenkire szükségem van. A srácok, akik eddig nem játszottak olyan sokat remekül oldották meg a feladatukat, számomra semmi meglepő nem volt ezen a felálláson.

Tolisso az utóbbi hetekben bizonyította, hogy szuper focista és még gólerős is. Jól edzett a héten és fontos volt számára, hogy honfitársai ellen pályára léphessen. Coman egyre erősebb lesz, jelenleg top formában van és már átlátja a kapu előtti helyzeteket is. Egyre jobbak a beadásai, ami nem csoda, hiszen állandóan gyakoroljuk edzésen. Nagyobb az önbizalma, a csapaton belül is elsimerik és a szurkolók is. A meccs végi sérülése nem tűnt súlyosnak.

TOLISSO:
Szívügyünk volt, hogy feledtessük a párizsi 3:0-át és ez sikerült is. Mindenekelőtt a csapat teljesítményét kell kiemelni ma, nem az én duplámat. Ez a csapat érdeme. (...) A tizenegyes szitunál nyilván szerettem volna büntetőt, de éreztem, hogy nem az, és gyors bocsánatot kértem a bírótól. Többet nem fordul elő.

MÜLLER:
Persze, volt egy-két nagy helyzeteük, de akkor sem arról szólt ameccs , hogy a "lehengerlő PSG" uralta volna a játékot. Mi még mindig a Bayern vagyunk.
Nyilván vannak jó támadóik, de kicsit visszaább kellene venni amikor más csapatokat túlhypolunk. Volt 18:1 is a szögletarányunk és akkor úgy teszünk mint ha a Párizs valami varázsitalt ivott volna." - nyilatkozta rögtön a meccs után.
Cakir bírói teljesítménye sem igazán nyűgözte le Thomast: "Néha az volt az érzésem, hogy Párizsban vagyok, úgy védte őket"

ULREICH:
Jobban akartunk játszani, mint Párizsban és valamilyen szinten revansot is szerettünk volna venni. Jupp az első naptól éreztette velem, hogy bízik bennem és ezt jó teljesítménnyel szeretném meghálálni. Remélem sikerül is, ameddig Manu vissza nem tér.

RIBÉRY:
Jupp ismer engem, két évig dolgoztunk együtt. Jó munkát végeztem az elmúlt héten, de 90 percre nem elegendő még és nem akarunk kockáztatni. Jó érzés volt, örömömet leltem a pályán.

UNAI EMERY (PSG vezetőedző): 
Elsők lettünk a csoportban, ezt is akartuk. Ma mem úgy sikerült, ahogyan azt elterveztük az öltözőben, de nem érdemeltünk vereséget, megvoltak a mi helyzeteink is.
Átigazolási hírek: Nyugi. Ebben a kérdésben a Bayern dönt. Ok, eladjuk 150...
rogozsin Feb 23 - 1:49

Bajnokok Ligája: én örülnék neki ha összesorsolnának minket a MU-val. szerintem "simán"...
Véder Nagyúr Feb 22 - 22:05

AKTUÁLIS MECCS: Ez eldőlt az első meccsen szerencsére. Az első félidő nem...
mia san mia Feb 22 - 10:31

Free Joomla! template by Age Themes