SAMMER: "Meg lehet győzni Juppot"

Forditotta: 

A tavaszi szezon rajtja előtt a volt Bayern-sportigazgató a bajor klub aktuális témáiról nyilatkozott az Eurosportnak.

Jupp Heynckes jövőjéről: Nehéz megmondani, hogy mi lesz, mert Juppot következetes embernek ismertem meg, akinek tudatos elhatározásai vannak, amelyekhez tartja magát. Nem tudom viszont, hogy érvekkel lehetséges-e változtatni ezen. Erről csak ő dönthet. Az én megérzésem azonban, hogy mivel Uli kiválóan ismeri Juppot, ha továbbra is, durván fogalmazva, támadja, akkor valószínűleg felcsillant a remény, hogy Heynckes kijelentései nem megdönthetetlenek. Jelenleg még úgy tűnhet, de mindnyájan ismerjük Ulit: Ha kilátástalan lenne a helyzet, nem foglalkozna vele.
Uli egy harcos, akinek hihetetlen ösztöne van az egyesületért és a rendkívüli szituációkban. Tudom, hogy mit akar elérni mindezzel. Juppnak is jót tesz az effajta elismerés és nagyrabecsülés. Viszont nem tudom, hogy Jupp is hajlana-e a dologra. Uli kiválóan csinálja ezt, és nem csak úgy a levegőbe beszélne, ha semmi értelme nem lenne.

Leon Goretzka lehetséges érkezéséről: Leon egy fiatal játékos. A Bayernnek figyelnie kell arra, hogy német játékosokat szerezzen meg. Kivételes igazolás lenne, amely nagyon jól illene az egyesület képébe. Leon, akit a lehető legjobban ismerek az ifi válogatott különböző állomásairól, folytonos fejlődésen ment keresztül. Helyesnek találom, hogy várt egy kicsit az átigazolással, annak ellenére, hogy a korábbi években is meg lett volna a lehetősége. Remek, de emellett tudatos fogékonysággal rendelkező játékos. Ehhez viszont szükség van elsősorban egy alapra is. Pontosan ezt látom most vele kapcsolatban.

A Bayern újdonsült szerzeményéről, Sandro Wagnerről: Az tetszik Sandroban, hogy a kellemetlen dolgokkal kapcsolatban is kimondta a véleményét. Sandro mindig is győzni akart és mindig valamit el akart érni. Természetesen ő is tudja, hogy Hoffenheimben nyugodtabban mennek a dolgok. Én mindig is azon az állásponton voltam, hogy bizonyos szituációkban fel kell lobbantani a lángot, a csapattársakat fel kell rázni. Ő ezt megtette és a Bayern Münchennél is így fog eljárni. A Bayern jót fog tenni Sandronak és ez fordítva is igaz. A képességei alapján megérdemelte, hogy a Bayernnél játszhasson.

Franck Ribéry és Arjen Robben szituációjáról: Úgy gondolom, hogy még mindig különleges képességekkel rendelkeznek és ezáltal a jövőben is a Bayern segítségére lehetnek. Teljesen profi játékosok. Kíváncsian várom, hogyan alakul a Robben-Ribéry történet. Az ösztöneim azt súgják, hogy mindketten maradnak még.
Átigazolási hírek: Lewa testbeszéde érdekes volt tegnap. Kissé morcos lehetett, rugdosott, dekoncentralt...
Atesz12 Mar 19 - 14:41

Bastian Schweinsteiger: Megszületett Ana Ivanovics és Bastian Schweinsteiger kisfia. Jó egészséget a...
mpali Mar 19 - 13:03

AKTUÁLIS MECCS: Még a Hamburg ellen, igen. Talán a válogatott szünet után...
mia san mia Mar 19 - 12:43

Free Joomla! template by Age Themes