Robben: "Triplázás? Nem álmodozok róla"

Forditotta: 

Holland szélsőnk a klub saját Tv-jében nyilatkozott a szezon második felében várható kihívásokról, a triplázás lehetőségéről illetve jövőjéről.

fcb.tv: Mik a terveid a jövőben?
Egészségesnek maradni, és élvezni a futballt. Tudom, hogy már nem vagyok olyan fiatal, mint például Joshua Kimmich, aki előtt még sok év áll. Pályafutásom befejezése egyre közeledik, de megpróbálok a lehető legtovább focizni, ameddig csak tudok. Legyek egészséges és pörögjek 100%-on.

Mit gondolsz, mikor lesz a vége?
Jelenleg nem gondolok arra, hogy a szezon végén befejezem. Meccsről meccsre , hétről hétre tervezek. Az elkövetkezendő hónapokban sem fogok aggódni a jövőm miatt.

Hogy tervezed az életed, ha befejezed a futballt? Maradsz Münchenben, vagy Hollandia, esetleg London vagy Madrid?
München a második otthonom, de a feleségem és én Groningenben építettünk házat és a terv az, hogy ott fogunk élni, ha visszavonultam. Haza szeretnénk térni Hollandiába.

Hamarosan itt a BL... Az emberek azt beszélik, hogy a Besiktas könnyű ellenfél lesz. Mi a véleményed erről?
A legjobb 16 között már nincsenek könnyű ellenfelek, az ilyen beszéd mindig veszélyes. A Besiktas az élen zárta a csoportját, nagyon jó csapat. Komolyan fel kell készülnünk ellenük.

Álmodozol újra a triplázás megismétléséről?
Nem, nem vagyok álmodozó, én egy realista típus vagyok. Igaz, még bármi benne lehet a szezonban de addog sokat kell dolgozni. Nem vagyunk még olyan helyzetben és nincs még itt annak az ideje sem, hogy azt mondhassuk: "mindent meg tudunk nyerni". Keményen kell dolgoznunk és tovább kell javulnunk.

Az edző szerint leader vagy a csapaton belül. Hogyan látod magadat a klubnál?
Elég régóta itt vagyok, része vagyok a csapatnak, nagyon könnyű azonosulnom a klubbal. Ennyi tapasztalattal és ennyi évvel a hátma mögött természetes, hogy felvállaljuk a felelősséget.

Bajnokok Ligája: A Spurs jobb csapat jelenleg mint a Juve. Aki Torinóban...
Kozi31 Feb 15 - 7:49

Átigazolási hírek: Vidalt szerintem nem is feltétlenül kell eladni, az utóbbi pár...
szabi90 Feb 13 - 16:22

AKTUÁLIS MECCS: Nekem James játéka tetszett. Elég ügyesen irányítgat, szinte mindig elérhető...
FERWIN Feb 12 - 17:45

Free Joomla! template by Age Themes