SÜLE: Nálunk ezt nem tehetné meg Aubameyang

Forditotta: 
Hetek óta Aubameyang fegyelemzetlenségéről szólnak a német futballhírek. A gaboni sztár minősíthetetlen viselkedéssel szeretné provokálni, hogy a BVB eladja. Niklas Süle szerint hasonló eset a Bayernnél nem fordulhatna elő.

Pierre-Emerick Aubameyang kálváriája úgy tűnik megoldódni látszik - több sajtóorgánum szerint hamarosan megszülethet az egyeszség az Arsenallal. Ahhoz, hogy idáig fajuljon a dolog jó pár kihágást véghezvitt Aubameyang. Csapatülésekről való távollét, motiválatlan edzések, legutóbb pedig a katasztrófális teljesítménye, a valószínúleg utolsó mérkőzésén dortmundiként. Emlékezhetünk, Dembelé hasonló manőverrel hisztizte ki magának, hogy eladják a Barcába.

Nem túlzás, komoly helyzettel kell meg kell küzdenie a Bayern riválisának. Az, hogy ilyen eset kialakulhatna a bajoroknál nem valószínű, Niklas Süle ezt meg is erősítette egy mai nyilatkozatában:
"Úgy vélem, hogy nálunk egy ilyen játékost a csapat magja kezelésbe venné és jogosan helyre igazítaná. Meg nyilván a vezetőség is közbelépne előbb-utóbb. Úgy gondolom nálunk nem lehetne ilyen szituáció."

A tavaly nyáron érkezett védőt jelenlegi csapattársai nem csak szakmailag, de emberileg is meggyőzték: "Ahogy eddig megismertem a srácokat, biztos, hogy nem hagynák, hogy idáig fajuljon a dolog nálunk."

Néhány nappal ezelőtt Jupp Heynckes hasonlóan kritikusan nyilatkozott az Auba ügyéről:
"A munkánkhoz tartozik az etika, az, hogy tovább kell látnunk az orrunknál, hogy lássuk mi folyik a környezetünkben. Az, hogy az ilyen Aubameyang vagy Dembele-féle esetek megtörténhetnek, az kritikus, komolyan kellene venni. Nem elfogadható ahogyan néhány játékos a profi futballban viselkedik."

Jürgen Klopp szerint a Bayernnek ebbe nem kéne beleszólnia:
"A Bayern a tápláléklánc tetején van. Náluk még nem volt példa ilyen szituációra és kívülállóként viszonylag könnyen ítélkeznek."
AKTUÁLIS MECCS: Sima meccs, csak így tovább! Kimmichnek be kellet volna sárgulni...
Kozi31 Feb 20 - 21:42

Bajnokok Ligája: A Spurs jobb csapat jelenleg mint a Juve. Aki Torinóban...
Kozi31 Feb 15 - 7:49

Átigazolási hírek: Vidalt szerintem nem is feltétlenül kell eladni, az utóbbi pár...
szabi90 Feb 13 - 16:22

Free Joomla! template by Age Themes