LEWA: "Nem lenne szenzáció a BL-győzelmünk"

Forditotta: 

A KICKER hétfői számában Lewandowski nagyinterjúja várja az olvasókat. Röviden összefoglaljuk a legérdekesebb részeit:

A BL-esélyekről:
"Egyáltalán nem lenne szeznzáció, ha a Bayern megnyerné az idei BL-t... A jövőben viszont nehezebb lehet majd a szitu. Látjuk, mi megy a többi ligában... A Bundesliganak észnél kell lennie, hogy megtartsa a négy induló helyét. Ezért jó lenne, ha a Bayern és a Dortmund mellett még lenne egy stabil harmadik csapat ebben a sorozatban"

A BL favoritjai:
"A Manchester City a topfavoritok közé tartozik, meg a Real, a Barca és a Bayern. A nagy csapatok mindig is nagy csapatok maradnak."

A jövőjéről:
"Jelenleg nem gondolkodok ilyesmin. Ha a Bayern játékosaként ismét a Realos pletykákon* lamentálnék, az nem tenne túl jót, nem tudnék a munkámra koncentrálni. A Bayern játékosa vagyok és itt akarom magamból kihozni a maximumot. Számomra ez az elsődleges cél"


*Mint ismert szenzációhajhász és kattintásvadász oldalak tényként vagy lehetséges opcióként tálalták, azt hogy Lewa Realba vágyik és oda is fog igazolni a nyáron. A tények viszont makacs dolgok: a lengyelnek 2021-ig van szerződése Münchenben, a Bayern pedig jellemzően nem passzol el olyan játékost, akit nem akar. S ez nem is Dortmund, ahol a játékosok kizsarolhatják az eladásukat. A vezetőség pedig hülye lenne eladni az egyik legjobb csatárt.
Átigazolási hírek: Na megjött a Boateng pletyka is. Sejtettem, hogy ő lesz...
mia san mia Mar 22 - 20:47

AKTUÁLIS MECCS: Én sem tudok mást, csak gratulálni a Lipcsének, teljes mértékben...
Szkafi92 Mar 20 - 17:24

Bastian Schweinsteiger: Megszületett Ana Ivanovics és Bastian Schweinsteiger kisfia. Jó egészséget a...
mpali Mar 19 - 13:03

Free Joomla! template by Age Themes