JUPP: Robben és köztem minden rendben | Nem sok esélyt látok Lewa távozására

Forditotta: 
A szokásos pénteki sajtótájékoztató keretében az aktuális témákról kérdezték Heynckest

A szombati meccsről: Nem aggódok, hogy lankadna a csapat figyelme a komoly előny miatt. Azt nem tudom, hogy holnap lesz-e örömfoci, de otthon játszunk, jó hangulatban, saját közönség előtt. Az idő elég kellemetlen, így majd futni is kell (nevet). Továbbra is hozni szeretnénk a pontokat, ez a cél."

A Hertháról: Egyértelmű, hogy nem lesz könnyű. Erősek pontrúgásokból, lelkesek és remek edzőjük van, aki nagyon jó játékos is volt.

A rotációról: Mindig szelektálnom kell, s ez összefügg azzal, hogy a játkosaink különbözőek. Vannak olyanok, akik rögtön fel tudják venni a ritmust ha pályára lépnek, s vannak olyanok akiknek jobb ha megvan a folyamatos játék. Ez nagyon eltérő tud lenni. A lényeg, hogy az általános fittség és az automatizmusok meglegyenek. Thomas például azt mondja, hogy már vakon is megértik egymást Robennel. Ezeket el kell sajátítani a tréning során, ezért is tartom fontosnak, hogy csapatrészek gyakran játszanak együtt. A védelemben kevesebbet cserélünk. Meglátjuk, hogy holnap hogyan döntök.

Sérültek: James kidőlt(vádlisérülés). Boateng sem edzett ma gyomorbetegség miatt, nem lesz bevethető holnap. Hummels viszont valószínűleg a keretben lesz. Kimmich játéka még kétséges.

Thiagoról: Szüksége van játékpercekre. De vele is ugyanazt fogom tenni, mint Franck-kal, lassan építem vissza a csapatba.

A Robben-téma: "Nem is értem ezt a problémázást most. Minden rendben van köztünk. Megint csak túlpörgették a dolgot, úgy tűnik nincs más téma mostanában. Ha valaki önbizalommal teli, szenvedélyes akkor érthető, hogy mindig játszani akar. Ezzel semmi bajom, az egészséges konkurenciaharc inkább motiváló.

Arjen egy példakép a fiatalok számára, már korán reggel az edzőteremben van és felkészül. A szobrászok számára modelt is állhatna akár."

Lewandowski-ügyéről: "Bárki cserélhet menedzsert, nincs megtiltva. De ez még nem jelent semmit. A Bayern meg fogja tartani a legjobbjait, nem hiszem, hogy sok esély lenne Lewa eligazolására"
Átigazolási hírek: Na megjött a Boateng pletyka is. Sejtettem, hogy ő lesz...
mia san mia Mar 22 - 20:47

AKTUÁLIS MECCS: Én sem tudok mást, csak gratulálni a Lipcsének, teljes mértékben...
Szkafi92 Mar 20 - 17:24

Bastian Schweinsteiger: Megszületett Ana Ivanovics és Bastian Schweinsteiger kisfia. Jó egészséget a...
mpali Mar 19 - 13:03

Free Joomla! template by Age Themes