LvG: "Egy fiatalabb edző elboldogulhat a bajor vezetőséggel"

Forditotta: 

A BILD am Sonntag mai számában van Gaal került mikrofonvégre, aki igen érdekes kijelentéseket tett Uli és Jupp kapcsán, de szó esett Lewandowskiról is.

Van Gaal gondolatai Heynckesről: Az lenne az észszerű, ha most befejezné. 73 éves lesz, karrierje csúcsán fejezhetné be, bár egyszer már megtette. Igaz istenként vonulhatna vissza a Bayernben.

Igazából ő a vezére ennek a Bayernnek, és nem Uli Hoeneß, aki ezt gondolja magáról. Mindig az ezdő a vezető. Jupp személyisége, a játékosokhoz való viszonya jelenti a különbséget eme klub számára.

Az új edzőről:
A fiatalabb edzők talán jobban tudnák kezelni a a hatalmi viszonyokat a Bayernnél, azt hogy Uli és Kalle irányít. A már bizonyított ezdők, ilyen volt pl Ancelotti is, nem szeretik ha beleszólnak a munkájukba, egy fiatalabb pl Nagelsmann, aki még nem nyert semmit, valószínűleg ezt másképp kezelné.

Lewandowskiról: Nem hiszem, hogy a Bayern eladná. Őt nem lehet pótolni, jelenleg a világ legjobbja, aki nemcsak gólokat lőt, de meg is tudja játszani a labdát. Én is leigazoltam volna a MU-ba, a pénz nem jelentett gondott, de a Bayern egyszerűen azt mondta, hogy nem válik meg tőle.

A bajnokságok erősségéről: A PL a legszórakoztatóbb, mert mindig más a bajnok. A legjobb focit azonban Spanyolországban játszák, utána jön a Bundesliga ahol mindig tele vannak a stadionok és remek az atmoszféra. ezért is szeretem Németországot és a Bayernt.

Az 50+1-es szabályról: Egy csak befektetői alapú világ sem lenne jó. De Németországban túl nagy a szakadék a Bayern és a többi csapat között, amin változtatni kell. Ez nem változtat semmit azon a tényen, hogy Uli és Kalle nagyszerű munkát végeznek, a BL-t is megnyerheti a klub. Olyan védelmük van amivel egyszerre tudnak presszingelni és magas szinten védekezni, a City-nek pl nincs egy Hummels-Boa tengelye.
Bajnokok Ligája: Habár Ulreichet formában kéne tartani.
mia san mia Apr 21 - 17:46

AKTUÁLIS MECCS: Én személy szerint kicsit tartalékosabbra vettem volna a mai kezdőt,...
Gronk Apr 21 - 13:25

Átigazolási hírek: Hát kapus nem kell szerintem és 5 Mio nal többet...
jasw Apr 21 - 9:40

Free Joomla! template by Age Themes