REAKCIÓK: "Megünnepeltük Javi szerelését"

Forditotta: 

Izgalmas meccset játszottunk Sevillában, a reakciókból pedig sok érdekes részlet kiderül.

JUPP: A meccs első fele a Sevilláé volt egyértelműen, prezentálták, hogy nem véletlenül vannak itt a negyeddöntőben. Egyszerűn túl sok labdát veszítettünk középen, ebből pedig ők veszélyesek. A szünetben kicsit erélyesebben kellett beszélni a srácokkal, helyre kellett tenni őket, hogy jobban védekezzenek, ne veszítsenek labdát, hanem járassák azt. A szünet után ezt meg is valósították, így jogos volt a győzelem.

Robben sokáig sérült volt, illetve szombaton is játszott végig, így úgy gondoltam pihentetem, ő ezt a döntést elfogadta.
Bernat hosszú ideje nem játszott már, látszott rajta kicsit a bizonytalanság. Illetve egy mély seb is volt a lábán, ezért cseréltük le.

HUMMELS:
A jó kezdés után egyértelműe a Sevilla volt jobb, megérdemelt volt a vezetésük, de aztán a semmiből egyenlítettünk. A második félidő megelepetésemre már a miénk volt, talán az ellenfél elfáradt nem tudom.

Javi szerelése világklasszis volt, megmentett minket attól, hogy hátrányba kerüljünk. Nekünk védőknek ez olyan mint egy gól, meg is ünnepeltük az öltözőben.RIBÉRY: Szervezetlenek voltunk az első félidőben, előrefele sem voltunk jók. Jupp kiemelte a hibákat szünetben, utána már működött. A BL-ben egyszerűen nem lehet hibázni, ezzel a győzelemmel még nem vagyunk ott az elődöntőben.

ULREICH: Jó a kiindulóhelyzet, de még kemény meccs vár ránk otthon. Láthattuk, mennyire jól presszingelnek.


MONTELLA (Sevilla-edző): Büszke vagyok a csapatomra, hogy ilyen minőségi ellenfél ellen így játszott. Jól védekeztünk végig, és még lőhettünk volna 1-2 gólt. A második félidőre már nem maradt igazán erőnk. A továbbjutás innen már elég nehéz lesz, de amíg van rá esély nem adjuk fel.
Bajnokok Ligája: Habár Ulreichet formában kéne tartani.
mia san mia Apr 21 - 17:46

AKTUÁLIS MECCS: Én személy szerint kicsit tartalékosabbra vettem volna a mai kezdőt,...
Gronk Apr 21 - 13:25

Átigazolási hírek: Hát kapus nem kell szerintem és 5 Mio nal többet...
jasw Apr 21 - 9:40

Free Joomla! template by Age Themes