"Sokak szerint egyszerű a dolgunk, de ezért meg kell dolgozni" | REAKCIÓK

Forditotta: 

A bajnoki cím bebiztosítása után természetesen minden a bajor játékosokról szólt. Nyilatkozatok röpködtek mindenfele. Megpróbáltuk kiemelni a legfontosabbakat és legérdekesebbeket:


JUPP: Az edzőé a felelősség, igen, de ez elsősorban a játékosok sikere. Illetve remek edzői stábom van, így ez nemcsak az én érdemem, hanem mindenkié. Számomra, játékosként mindig a bajnokság megnyerése volt a csúcspont, szóval ez egy nagy dolog.
Szeretnék köszöntetet mondani Carlo Ancelottinak is, aki a szezon elején vezette a csapatot. Ez a siker az övé is, nemcsak remek edző de nagyszerű ember is.

RUMMENIGGE: Este jöhet 1-2 pohár bor, és talán egy szivarra is rágyújtok, de csak otthon, nyugalomban.

Robbéry kapcsán: Igazából nem sok dolog szól a hosszabbításuk ellen, ahogy említettem korábban április a tárgyalás ideje, ezt ők is tudják. Látnunk kell, hogy hogyan teljesítenek.

ROBBEN: Remek érzés, de igazából már készültünk rá. Kívülállók szerint egyszerű dolgunk van mert nekünk van a legerősebb keretünk, de a címért meg is kell dolgozni. Most egy kicsit kiélvezzük a pillanatot, aztán vissza a focihoz, vár ránk még pár feladat.

A hosszabbítás kapcsán: mind a klubnak, mind nekem előre kell terveznem. Ha vannak más érdeklődők is, akkor azokat is meg kell fontolnom. A szezon végéig mindent beleadok, aztán biztos vagyok benne, hogy meg tudom hozni a megfelelő döntést.

SÜLE: Ez egy nagy nap számomra. Emlékszem mikor elköltöztem otthonról 14 évesen, majd amikor profi lettem, most meg itt vagyok mint német bajnok.

RIBÉRY:
Mindig különleges érzés bajnoknak lenni, keményen dolgoztunk érte. Sok ünneplést átéltem már, egyelőre ez szoftosabb lesz. A családdal kicsit megünnepljük, de aztán ismét visszatérek a munkához. Az igazi nagy parti csak azután jöhet majd.

WAGNER: Határtalan a boldogságom. Sokan nem tudják, hoy ez már a második bajnoki címem. De azért ebben már jóval több részem volt mint az elsőben.
Bajnokok Ligája: Habár Ulreichet formában kéne tartani.
mia san mia Apr 21 - 17:46

AKTUÁLIS MECCS: Én személy szerint kicsit tartalékosabbra vettem volna a mai kezdőt,...
Gronk Apr 21 - 13:25

Átigazolási hírek: Hát kapus nem kell szerintem és 5 Mio nal többet...
jasw Apr 21 - 9:40

Free Joomla! template by Age Themes