"Számít a szavam"

Forditotta: 

 

 „Senki nem tud megállítani minket”

4 nap és folytatódik a Bundesliga. Nehéz feladat vár a Bayernre, hisz Hamburgba látogatnak. A Bayern sztárja Philipp Lahm duzzad az önbizalomtól: „Csak magunkat verhetjük meg. A Hoffenheimnak nem fog sikerülni.” Hogy Európában is bizonyítani tudjon a Bayern, a 25 éves védõ nyáron egy-két topigazolást követel.

A salátástál megnyerésében teljesen biztos a válogatott játékos:” Világos, hogy bajnokok leszünk. Harc a mögöttünk lévõ helyekért fog folyni” – nyilatkozta a Bildnek.

„ A Hoffenhem egy kicsit elbízta magát”

Lahm legnagyobb vetélytársként nem a Hoffenheimot, hanem a Hamburgot és a Leverkursent látja. „Több Bundesliga tapasztalattal rendelkeznek, hisz már hosszú ideje itt játszanak.”

A provokáló nyilatkozat után az 1899 menedzsere Jan Schindelmeiser felajánlotta a „jelentéktelen” õszi elsõséget a német rekordbajnoknak.  Lahm a Hoffenheim szenzációs felemelkedésérõl így vélekedik: "A Hoffenhem egy kicsit elbízta magát. A folytatásban meg fognak törni, nem bírják õk ezt a tempót végig. Egy kisebb hullámvölgybe kerülnek, s ez fontos pontokba fog majd kerülni nekik.”

„Számít a szavam a Bayernél”

A nagy kijelentések mindenesetre passzolnak: Rangnick és Schindelmeise jó teljesítményt várnak el csapatuktól az év során, míg a Bayernnél a bajnoki cím megszerzésével számolnak.
Nemzetközi porondon többet szeretne elérni a világklasszis hátvéd. 2012-ig nem azért hosszabbította meg szerzõdését, hogy a BL-ben csak „játsszon”. Minél hamarabb meg szeretné nyerni a serleget. „A Bayern nagy sikerek elõtt áll. A csapat tudja, hogy ezt így gondolom. Én is tudom, hogy ugyanígy látják, és adnak a szavamra.”

Klasszisokat akar

A Bayern sztárja újabb világklasszisokat kér. „A csapatnak olyan játékosokat kell igazolni, akik klasszis teljesítményt tudnak nyújtani. Nyáron egy-két minõségi igazolással meg kell erõsíteni keretünket. Fel kell nõnünk a Barcelona és Manchester United szintjére„

Kedden a német kupa nyolcaddöntõben a Stuttagrt ellen mérkõznek a bajorok. „Ha tudjuk hozni a játékunkat, nyerünk Stuttgartban” A bajnokságot viszont nem látja nagy kihívásnak: „A Budnesligat csak mi ronthatjuk el„

Spox.com

riberybayern

Bajnokok Ligája: A Spurs jobb csapat jelenleg mint a Juve. Aki Torinóban...
Kozi31 Feb 15 - 7:49

Átigazolási hírek: Vidalt szerintem nem is feltétlenül kell eladni, az utóbbi pár...
szabi90 Feb 13 - 16:22

AKTUÁLIS MECCS: Nekem James játéka tetszett. Elég ügyesen irányítgat, szinte mindig elérhető...
FERWIN Feb 12 - 17:45

Free Joomla! template by Age Themes