Bayern-Atléticó 1:0 - Sima győzelem


FELÁLLÁS: Carlo ígéretéhez híven ismét visszatért a 4-3-3-hoz. A középpályán Vidal és Sanches kapott helyett Alonso és Kimmich helyén, míg a védelemben ennél is nagyobb változás történt, hisz Bernat és Rafinha mellett Alaba is bekerült, és tavalyhoz hasnonlóan ismét középre.

Neuer - Rafinha, Hummels, Alaba, Bernat - Sanches, Vidal, Thiago - Costa, Lewandowski, Robben

JÁTÉK: A meccset a Bayern kezdte nagyobb elánnal, és úgy tűnt a szokásosnál passzívabb Atléticó ellen hamar meg lehet a vezetés, de egy idő után a spanyol csapat is feléledt, és az első veszélyes helyzeteket ők dolgozták ki - Neuer azonban a helyén volt. Erre Costa válaszolt a másik oldalon. A kiegyenlített meccsen a passzív labdabirtoklási fölényben játszó Bayern számára azonban a kulcspontot a Bernat által kiharcolt szabadrúgás jelentette, amit Lewandowski a mainzi góljához hasonló, balettos technikával értékesített is.

A második félidőre a Bayern fölénye még nyomasztóbb lett, és ez már több helyzetben is megmutatkozott, ugyanakkor Ancelotti fiai rendszeresen hibáztak az utolsó passzokkal, lövésekkel, így végig nyílt maradt a meccs. A müncheniek ennek megfelelően próbáltak is óvatosabban játszani, bár Simeone csapata ezen az estén egyáltalán nem tűnt élesnek. Mint ahogy a bíró sem.

KONKLÚZIÓ: A tét nélküli meccset igazából egyik csapat sem vette túl komolyan, főleg nem a vendégek, de a hazai pálya miatt a Bajorok azért behúzták a győzelmet. Lewandowski személyében nagyon úgy tűnik, hogy új szabadrúgáslövőnk van.

MECCS EMBERE: A visszatérő Vidal mezőnymunkáját mindenképp ki kell emelni.

Átigazolási hírek: Na megjött a Boateng pletyka is. Sejtettem, hogy ő lesz...
mia san mia Mar 22 - 20:47

AKTUÁLIS MECCS: Én sem tudok mást, csak gratulálni a Lipcsének, teljes mértékben...
Szkafi92 Mar 20 - 17:24

Bastian Schweinsteiger: Megszületett Ana Ivanovics és Bastian Schweinsteiger kisfia. Jó egészséget a...
mpali Mar 19 - 13:03

Free Joomla! template by Age Themes