Sima továbbjutás - FCB-Schalke 3:0


FELÁLLÁS: Carlo Ancelotti pihenőt adott Lahmnak, őt állandó helyettese, Rafinha pótolta. Visszatért sérülése után Ribéry, aki a szurkolók legnagyobb örömére Robbennel együtt szerepelt a kezdőcsapatban. A HSV ellen remeklő Müller ezúttal ismét csak a kispadra ülhetett le.

Neuer - Rafinha, Martínez, Hummels, Alaba - Alonso, Vidal - Robben, Thiago, Ribéry - Lewandowski (csereként beállt Bernat, Coman és Kimmich)

JÁTÉK: A Bayern ott folytatta, ahol a Hamburg ellen abbahagyta, egy percig nem volt kérdés, melyik csapat fog bejutni a Német Kupa elődöntőjébe. Lewandowski már a 3. percben megszerezte a vezetést, az első félóra után pedig már 3:0 állt az eredményjelzőn. A három találaton és a három gólpasszon három játékos: Lewandowski, Thiago és Ribéry osztozott.

Miután a 30. percre eldőlt a továbbjutás kérdése, alaposan visszavett a tempóból a Bayern, a Schalke pedig bőszen vágta a centit, csak legyenek minél hamarabb túl ezen az egészen. Ebből következően jó 60 percen keresztül nem sok izgalmas dolog történt, hacsak Badstuber sárgalapos kiállítását nem tekintjük annak.

KONKLÚZIÓ: Meglehetősen jó formában Ancelotti gárdája, remélhetőleg nem túl korán.

A MECCS EMBERE: Thiago fantasztikusan irányított, gólja mellett pedig elképesztő technikai tudását is többször bizonyította ezen a meccsen. Lewandowski két találata és egy asszisztja mellett sem mehetünk el szó nélkül, Ribéry pedig hosszabb kihagyás után rögtön két forintos gólpasszal tért vissza.

AKTUÁLIS MECCS: A nyári erősítésekre leszek igazán kíváncsi. Az majd megmutatja a...
mia san mia Apr 26 - 9:26

Javi Martínez: Már egy jó ideje aggaszt a teljesítménye igazi téthelyzetben. Tegnap...
argo001 Apr 26 - 7:56

Robert Lewandowski: kicsit erős, de kb én is így vagyok vele. még...
Véder Nagyúr Apr 26 - 6:32

Free Joomla! template by Age Themes