Bayern - Augsburg 6:0 - Könnyed délutáni fieszta


FELÁLLÁS: Carlo Ancelotti néhány poszton rotált az Augsburg ellen, tekintettel a Bayern előtt álló sorsdöntő áprilisi megmérettetésekre (lásd többek között a Real és a BVB elleni két-két meccset). Alaba kapott pihenőt, a helyén Bernat játszott, és végre Kimmich is bekerült a kezdőcsapatba, Vidalt váltva. A széleken Ribéry és Coman szerepelt. Megjegyzendő még, hogy amint arról beszámoltunk, Neuer kisebb sérülése miatt kihagyni kényszerült a mai találkozót, így lehetőséget kapott Ulreich is.

Ulreich - Lahm, Boateng, Hummels, Bernat - Kimmich, Thiago - Coman, Müller, Ribéry - Lewandowski (csereként beállt Robben, Sanches, Rafinha)

JÁTÉK: A Bayern áprilisi mérkőzéseit nézve egyértelmű, hogy az Augsburg elleni hazai találkozó csupán egyfajta főpróbának, bemelegítésnek volt tekinthető, ugyanakkor a mérkőzést megelőző nyilatkozatokban is elhangzott, hogy az önbizalom miatt egyáltalán nem irreleváns a játék képe és az eredmény. Nos, megállapíthatjuk, szombat délután egyikkel sem maradt adós a csapat.

Valósággal letarolta ugyanis a Bayern a tartományi ellenfelét, hat gólt rúgott úgy, hogy voltak még kimaradt ziccerek, és nem kevesebb, mint három kapufa. Lewandowski három gólt rúgva a góllövőlista élére ugrott (holtversenyben Aubameyanggal), de Müllernek is sikerült megdupláznia bajnoki góljainak számát (kettőről négyre). Az embernek végig az volt az érzése, hogyha itt tíz gólt kellett volna szereznie a rekordbajnoknak, akkor tíz gólt szerzett volna, rendkívül sima délutáni játszadozás volt ez a meccs.

KONKLÚZIÓ: Nagyon jó formában a Bayern, és ha ez kitart a következő hetekben is, akkor kijelenthető, mesterien sikerült a formaidőzítés. A lényeg, hogy sérülések ne legyenek (Costa és Neuer vélhetően hamarosan visszatérhet), most megúszta a Bayern, bár Müllert - valószínűleg elővigyázatosságból - csere nélkül lehozták a hatodik gólt követően (a lövés pillanatában hátulról csúszott rá az egyik védő).

A MECCS EMBERE: Nagyn sok mindenkit ki lehetne emelni, de Lewandowski kiemelkedik a mesterhármasának köszönhetően, no meg adott két asszisztot is: egyet pazar mozdulattal Thiagonak, egyet pedig Müllernek - ez utóbbi ebben a szezonban egyáltalán nem magától értetődő...

Booking.com

Error: No articles to display

Javi Martínez: Sajna kihagyja a BL meccset és a HSV elleni fellépést...
pussybuvar Oct 17 - 14:55

Edzőkérdés: Nagelsmann, Klopp foglalt. Luis Enrique, Thomas Tuchel jelenleg szabadúszók, mégsem...
Wolf Oct 17 - 6:46

AKTUÁLIS MECCS: Jó volt ismét Bayern meccset nézni :D,...
Steve75 Oct 16 - 10:48

Free Joomla! template by Age Themes