Győzelemmel búcsúztattuk a visszavonulókat - FCB - Freiburg 4:1


Kezdő: A szezon utolsó meccsére 3 ember szereplése magától értetődő volt: Lahm, Alonso és Starke utolsó alkalommal szerepelt a Bayern kezdőjében. Hummels és Martínez sérülése miatt pedig Alaba került be a védelem közepébe, így a bal bekk poziciójában Bernat kezdett. Meglepetésre Coman is bekerült Ribéry helyén.

Starke - Lahm(Rafinha),Boateng(Kimmich),Alaba,Berant - Alonso(Ribéry), Vidal - Coman, Müller, Robben - Lewandowski

A Bayern bajnokhoz méltóan kezdte a meccset és egy klasszikus Robben-góllal már a 9.percben jelezte, hogy győzelemmel kívánja búcsúztatni visszavonulóit. Sajnos az első félidőt Boateng sérülése árnyékolt be, akinek a helyén Kimmich folytatta, így ismét összeállít a veretes Kimmich-Alaba belső páros :)
Az első félidő hátra lévő részében hiába próbálkozott a Bayern, Lewa is csak kapufáig jutott, miközben Dortmundban Aubama felzarkózott hozzá, majd később újabbat lőtt így megelőzve Robertet a végelszámolásban.

A második félidőben a meccs képe nem változott sokat. A Bayern próbálta meglőni a második gólját, amit végül Vidal hozott össze egy szépen helyezett távoli lövéssel. A Freiburg még felhozta magát egy kontrával, de a hosszabbításban Ribéry és Robben által egy pazarul végigvitt kontra után az előbbi lőtte a harmadikat, majd még Kimmich is fejelt egyet a hosszabbításban  beállítva a 4:1-es végeredményt.

A meccs legnagyobb pillanatai azonban azok voltak amikor először Alonso majd Lahm utolsó profi lépéseit megtéve levonultak a pályáról.

Alonso:Lahm:

Error: No articles to display

Átigazolási hírek: Douglas Costát megveszi a Juventus, így nem tér vissza. Még...
pussybuvar Nov 25 - 10:05

Bajnokok Ligája: Javítsatok ki, ha tévedek, de szerintem itt már összefuthatnak azonos...
Wolf Nov 25 - 9:53

Te kit igazolnál?: Én egy orvost igazolnék, szánalmas hogy évek óta tele vagyunk...
rogozsin Nov 24 - 17:48

Free Joomla! template by Age Themes