Kocogós három pont | Bayern-Köln 1:0

A LÉNYEG: Ha a meccs előtt a tabellára pillantott az ember, azt gondolhatta, hogy ez egy nagyon sima Bayern győzelem lesz. A sereghajtó Köln nem is zavart sok vizet a meccsen, de a Rekordbajnok sem mutatott meggyőző teljesítményt. A müncheniek labdabirtoklási fölénye megvolt, ennek ellenére  álmoskás, nem túl izgalmas mérkőzést játszott Heynckes-gárda. A kocogósan begyűjtött három ponttal tovább növeltük az előnyünket a tabellán - immáron 9 ponttal vezetünk a második Schalke ellen. 

Gól: Lewandowski 60’

Kezdő: Starke, Rafinha, Boateng, Süle, Alaba, Tolisso(James), Rudy, Vidal(Coman), Müller, Ribery(Kimmich), Lewandowski

JEGYZŐKÖNYV
  • A már őszi bajnok kezdő tizenegyében Rafinha jutott lehetőséghez jobbhátvéd poszton. Valószínűleg Kimmicet pihentetni akarta az edző, ahogy az egyre jobban teljesítő Jamest és Comant is. Hummels megfázással küszködött a napokban, Jupp valószínűleg nem akart az ő esetében kockáztatni.
  • A 13. percben Müller került sokat ígérő helyzetbe, mikor Ribery majdnem a félpályáról adott egy nagyon pontos hosszú labdát neki, aki a védők mögül kibújva rúgta bele a kapusba a labdát. 
  • Az első 20 percben a kölniek szinte ki sem tudtak jönni a saját térfelükről, a Bajorok folyamatos nyomás alatt tartották őket. Persze azt is hozzá kell tennünk, hogy igazán veszélyes helyzetbe nem kerültünk, és Hornnak sem kellett nagy bravúrokat bemutatnia.
  • A Bayern mezőnyfölényben, azonban átütőerő nélkül hozta le az első félidőt.
  • A második játékrészre Heynckes, Vidal és Tolisso helyére beküldte Comant és Jamest, bízva abban, hogy felpörgetik a meccset, és láthatunk gólokat is.
  • A játék képe, sajnos a 2. félidőben sem igazán változott. A Rekordbajnok tartotta a labdát, de igazán komoly ziccerig nem jutott el. Aztán jött Boateng előre ívelt labdája, amit Müller fejelt vissza okosan, Lewa pedig a hálóba gurított. 1:0
  • A 66. percben Coman érkezett egy lágy keresztlabdára, de fejese csak a keresztlécet találta el.
  • Próbálkozgatott a Bayern, hogy tovább növelje előnyét, de igazán komoly helyzetig nem jutottak. A 87. percben aztán majdnem megtörtént a baj, mikor Lukas Kunter hagyott ki egy hatalmas helyzetet, Starke mentett óriásit! Az eredmény ár nem változott.

A kocogósan begyűjtött három ponttal tovább növeltük az előnyünket a tabellán - immáron 9 ponttal vezetünk a második Schalke ellen. Szombaton, az idei utolsó bajnokin a Stuttgart ellen játszunk.
Bajnokok Ligája: ^ Én ezt a szezont már végigcsinálnám Svennel. Megérdemli, nem...
jasw Apr 21 - 15:26

AKTUÁLIS MECCS: Én személy szerint kicsit tartalékosabbra vettem volna a mai kezdőt,...
Gronk Apr 21 - 13:25

Átigazolási hírek: Hát kapus nem kell szerintem és 5 Mio nal többet...
jasw Apr 21 - 9:40

Free Joomla! template by Age Themes