Hat gólt lőttünk 2018 első meccsén | Al Ahli - FCB 0:6


Első meccs, első gól. Jól sikerült Sandro Wagner visszatérése a Bayernhez. Az Al-Ahli elleni felkészülési mérkőzésen az ő góljával szerezték meg a bajorok a vezetést. 

Jupp Heynckes mindkét félidőre egy-egy külön  felállással készült, egyedül Corentin Tolisso volt végig a pályán, a második játékrészben szokatlan poszton, csatárként játszott. 

A katari bajnokság hatodik helyezettje ellen hamar sikerült gólhelyzeteket kialakítani, már az első percben a felsőlécen landolt Wagner fejese, aki egyébként gyakran helyzetbe került (13; 20; illetve a 28. percben) mielőtt a 30. percben sikerült megszereznie a vezetést. A félidő előtt Jamesnek és Müllernek is volt lehetősége növelni az előnyt, de végül nem sikerült. 

A második játékrészben nem kellett sokat várni a gólra, 7 perc elteltével Tolisso fejesével már 2:0 volt a Bayern javára. Ezután Robben Manchester United ellen szerzett klasszikus gólját másolta le, szöglet után kapásból a hálóba juttatta a labdát. (58.) Bő tíz perccel később Coman szintén kapásból szerzett gólt Rafinha beadását követően. Niklas Dorsch remek góllal növelte 5-de az előnyt, majd Süle tette fel az i-re a pontot a 88. percben. Al-Ahli SC - FC Bayern 0:6 (0:1)

  • Al-Ahli SC Naim – Benwan, Al Masri, Benson, Sharif – Abdelnasser - Mohamed, Al-Yazidi, Qadri, Chikhaoui – Ibrahim 
  • FC Bayern 1. Félidő: Ulreich – Götze, Boateng, Friedl, Alaba – Tolisso, Rudy, James - Müller, Wagner, Ribéry
    2. Félidő: Starke – Rafinha, Mai, Süle, Bernat – Dorsch, Martínez, Vidal – Robben, Tolisso, Coman
Átigazolási hírek: Akkor most már tényleg csak arra kell koncentrálni nyáron, hogy...
szabi90 Jan 20 - 14:50

Leon Goretzka: Én már alapból örülök ennek a transzfernek. Ha télen jön,...
argo001 Jan 20 - 12:20

Josef „Jupp” Heynckes: Csak halkan mondom, egy triplazas nagyon jol jonne iden...
FERWIN Jan 15 - 14:40

Free Joomla! template by Age Themes