Idén is közös meccsnézések a fővárosban!

Írta:  Fanklub

Új köntösben, de idén is folyamatosan várjuk a szurkolótársakat a budapesti közös meccsnézéseken. 

Az új szezonban újdonság, hogy minden meccsnézésre az Ecke 22 Étteremben kerül majd sor. Az állandósághoz pedig folyamatos akciók járulnak. 5 - 20 %-os kedvezménnyel fogyaszthattok a találkozók idején. A különleges alkalmakhoz pedig különleges akciók is járulnak majd. 

A részleteket elolvashatjátok a budapesti közös meccsnézések Facebook-csoportban is. Az egyes mérkőzésekre szintén ezen a csoporton keresztül lehet majd jelentkezni. Akinek nincs Facebook-profilja, de részt venne az eseményeken, kérjük, forduljon hozzánk, megteremtjük a kapcsolatot a szervezőkkel.

A budapesti helyszín mellett ebben az évben is várjuk a lelkes szervezéseket az ország teljes területéről (pontosabban a világ bármely magyarlakta részéről). Pillanatnyilag az alábbi regionális szerveződésekről van tudomásunk: LINK

Ezúton is kérünk mindenkit, hogy akár Budapesten, akár máshol, csak akkor jelentkezzen fel egy eseményre, ha el is szándékozik menni rá. A szervezők illetve a fogadóhely számára is fontos, hogy előre látni lehessen, mekkora helyre lesz szükség. 

 

Bajnokok Ligája: én örülnék neki ha összesorsolnának minket a MU-val. szerintem "simán"...
Véder Nagyúr Feb 22 - 22:05

Átigazolási hírek: Szerintetek a real fizetne 150 milliót egy 30 éves játékosért,...
argo001 Feb 22 - 21:18

AKTUÁLIS MECCS: Ez eldőlt az első meccsen szerencsére. Az első félidő nem...
mia san mia Feb 22 - 10:31

Free Joomla! template by Age Themes