Karl Hopfner az új felügyelőbizottsági elnök

Írta:  Charlie Brown

Hétfő reggel az Fc Bayern München AG felügyelőbizottsága megtartotta az időszakonként összehívott ülését. A gyűlésen egyhangú döntés született.

Herbert Hainer (60 éves), az Adidas Csoport vezetője az előre tervezettek szerint lemondott az FC Bayern München AG felügyelőbizottságának elnöki posztjáról. Javaslatát, miszerint utódja az FC Bayern München egyesület elnöke, Karl Hopfner legyen, azonnal elfogadták.

Herbert Hainer, aki a testületnek az alapítás óta a tagja, Karl Hopfner elsőszámú helyettese lesz. Már 2002 és 2014 között is az Fc Bayern München AG felügyelőbizottság elnökhelyetteseként szolgált. Uli Hoeneß lemondása óta látta el az elnöki feladatokat.

" A hosszú évek alatt megszerzett vezetői tapasztalatokkal rendelkező Herbert Hainer a különösen nehéz pillanatokban is támaszként szolgált nekünk. AZ FC Bayern sikeres és pozitív megjelenését vele együtt alkottuk meg. Szeretnék a Bayern nevében is köszönetet mondani neki a bizalmon alapuló együttműködésért, és örülök, hogy mint tanácsadóm magam mellett tudhatom a jövőben is" mondta Karl Hopfner.

Uli Hoeneß lemondása után az Fc Bayern München egyesületének választási tanácsa az FC Bayern München alelnöki címét betöltő Karl Hopfnert javasolta elnöknek, és a 2014 május 2-i rendkívüli taggyűlésen meg is választották. Karl Hopfner ezen kívül az FC Bayern Hilfe elnevezésű egyesület elnöke, a DFL szövetség elnökségének a tagja, és az Uefa klubbizottságának alelnöke.

További információk

  • Forrás: fcb.de

Error: No articles to display

AKTUÁLIS MECCS: Rafi hova csúszott???? Boa szegény nagyon lassú ezt egy erősebb...
Atesz12 Dec 13 - 20:37

Átigazolási hírek: Gnabry Suttgart ellen ismét jól mozgott... Első és második félidőben...
Atesz12 Dec 13 - 20:29

Nemzetközi focihírek: Na nebasz már, hogy a Ligue 1ben nem a...
Kozi31 Dec 13 - 16:58

Free Joomla! template by Age Themes