Karl Hopfner az új felügyelőbizottsági elnök

Írta:  Charlie Brown

Hétfő reggel az Fc Bayern München AG felügyelőbizottsága megtartotta az időszakonként összehívott ülését. A gyűlésen egyhangú döntés született.

Herbert Hainer (60 éves), az Adidas Csoport vezetője az előre tervezettek szerint lemondott az FC Bayern München AG felügyelőbizottságának elnöki posztjáról. Javaslatát, miszerint utódja az FC Bayern München egyesület elnöke, Karl Hopfner legyen, azonnal elfogadták.

Herbert Hainer, aki a testületnek az alapítás óta a tagja, Karl Hopfner elsőszámú helyettese lesz. Már 2002 és 2014 között is az Fc Bayern München AG felügyelőbizottság elnökhelyetteseként szolgált. Uli Hoeneß lemondása óta látta el az elnöki feladatokat.

" A hosszú évek alatt megszerzett vezetői tapasztalatokkal rendelkező Herbert Hainer a különösen nehéz pillanatokban is támaszként szolgált nekünk. AZ FC Bayern sikeres és pozitív megjelenését vele együtt alkottuk meg. Szeretnék a Bayern nevében is köszönetet mondani neki a bizalmon alapuló együttműködésért, és örülök, hogy mint tanácsadóm magam mellett tudhatom a jövőben is" mondta Karl Hopfner.

Uli Hoeneß lemondása után az Fc Bayern München egyesületének választási tanácsa az FC Bayern München alelnöki címét betöltő Karl Hopfnert javasolta elnöknek, és a 2014 május 2-i rendkívüli taggyűlésen meg is választották. Karl Hopfner ezen kívül az FC Bayern Hilfe elnevezésű egyesület elnöke, a DFL szövetség elnökségének a tagja, és az Uefa klubbizottságának alelnöke.

További információk

  • Forrás: fcb.de
Átigazolási hírek: Személy szerint tartok attól, hogy ez az átigazolási/szerződéshosszabbítási cirkusz betesz...
Bayern90 Feb 24 - 12:56

Bajnokok Ligája: Elhihetitek, én is így vélekedek a MU-ról, ugyanakkor érzem hogy...
Gronk Feb 24 - 11:13

AKTUÁLIS MECCS: Az mellett,hogy mi mär toväbbjutottunk,annak is lehet örülni,hogy a mäsik...
arnoldkina Feb 23 - 11:54

Free Joomla! template by Age Themes