Négy világbajnokával hosszabbított a Bayern

Írta: 

Az FC Bayern hivatalos oldalán jelentette be, hogy négy világbajnok játékosával, nevezetesen Thomas Müllerrel, Jerome Boatenggel, Javi Martínezzel és Xabi Alonsoval is sikerült szerződést hosszabbítani.

A német duó és Martínez egyaránt 2021-ig kötelezték el magukat a német Rekordbajnoknál, míg Alonso ittlétét 2017-ig toldották meg. Müller 2000 óta van a Bayern kötelékében, Jerome Boateng 2011-ben érkezett a Manchester City-ből, Javi Martínez 2012 nyarán a Bilbaóból, Xabi Alonso pedig 2014 nyarán a Real Madridból. 

Thomas Müller tavaly nyáron hosszabbította meg a szerződését, s a klub máris azon dolgozott minden erejével, hogy még tovább magához kösse ikonná előlépő játékosát. A Manchester United őrült 100 millió eurós ajánlatára tehát klubhűséggel reagált a 26 éves támadó.

"Büszke és boldog vagyok, hogy sikerült meghosszabbítani a szerződésem. Az FC Bayern München az elmúlt években óriási fejlődésen ment keresztül és teljesen megvagyok győződve arról, hogy a következő években is sok trófea birtokosa lesz. Elégedett vagyok, hogy még nagyon hosszú ideig lehetek a klub része", írta Müller saját közösségi portálján. 


Jerome Boateng:
"Elégedett és boldog vagyok, hogy hosszabbíthattam. Nagyon várom a következő éveket a Bayernnel. Boldog vagyok."

Javi Martínez: "Boldog és büszke vagyok amiért 2021-ig hosszabbíthattam. Nagyszerű csapatunk van. "

Xabi Alonso: "Örülök, hogy még egy évvel sikerült hosszabbítanom. A családom is nagyon jól érzi magát Münchenben, ez a lényeg."

Jan-Christian Dreesen (Alonso-ról): "Elégedett vagyok, hogy Xabi még legalább másfél évig velünk marad. Világbajnokként és BL-győztesként ő egy tapasztalt játékosa és fontos része a Bayernnek. "

Karl-Heinz Rummenigge (Müllerről, Javiról és Boatengről): "Nagy örömünkre szolgál, hogy fontos játékosainkkal sikerült hosszútávú kontraktust aláíratnunk. Thomas, Javi és Jerome tudja, hogy hogyan kell trófeákat nyerni, a Bajnokok Ligáját. Velük a csapatunk még sokáig megőrzi minőségét és stabilitását. "Error: No articles to display

Átigazolási hírek: Szegény Hoffenheimet szivatjuk azért az elmúlt 1 évben. ELőször Rudy,...
szabi90 Dec 16 - 18:55

AKTUÁLIS MECCS: Jó a Müller a háznál :)
Véder Nagyúr Dec 16 - 16:08

Bundesliga: Tegnapi hir,miszerint nyärtol Nagellsmann a dortmund-näl folytatja kb 10 millio...
procee Dec 16 - 10:04

Free Joomla! template by Age Themes